ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,386
Najnowszy użytkownik: Hisfatt

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
01.04.2024 12:28:45
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt.

JazOOn
28.02.2024 19:25:31
ja zostałem przy fusionie ale nazywa się 360. Projektowanie i druk 3d...

MajsterBieda
25.02.2024 00:12:42
Ponad 20 lat .... tosz to sioook panie.... Grin

JazOOn
24.02.2024 20:32:31
a już na pewno mamuty

JazOOn
24.02.2024 20:31:59
Albo dinozaury

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
[EF IV] Panel logowania w head
Darekkk_
Witam. Wie ktoś może jak zrobić PANEL LOGOWANIA W HEAD ALE POD EXTREME FUSION Smile
Chce aby to wyglądało tak jak tu:

http://piterus.na...l/news.php

lub

http://t4anime.pl...

to znaczy taki sam... tylko, żebym mógł go sobie za pomocą pixeli umieścić niżej - bardziej po lewo etc. Smile

Proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam. Darekkk_


PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 21.08 - 22:34

Edytowane przez Darekkk_ dnia 21.08.2008 22:57:52
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 14.04.2024 17:10:33
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
proton
W przypadku EF postepuje się tak jak przy PF v6 więc ten temat ci wystarczy:

http://www.php-fu...ost_102081

Jedyne co to możesz dodać wyświetlanie kolorów nicków i prefixy.

Nie wiem czemu piszesz tu na forum jak na forum EF na pewno był taki temat i jest tam rozwiązanie.
Edytowane przez Pieka dnia 21.08.2008 22:58:33
 
http://www.mortek.pl
Darekkk_
Niby tak... szukałem, napisałem nowy temat. I jakoś mało odpowiedzi :/
Czekaj zaraz przeczytam i dam znać Smile
Edytowane przez Pieka dnia 21.08.2008 22:58:43
 
piterus
Niedawno podawalem kod tego panelu... No ale niech bedzie... Odnajduszesz to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i zamieniasz na to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Nastepnie w interesujacym cie mniejscu headera czyli funkcji render_header() umiesczasz ten kod:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Klasy i pliki graficzne bedziesz sobie musial pozmieniac sam. A co do polozenia to mozesz ustawic w dowolnym miejscu uzywajc CSS. Ja coprawda uzylem atrybutu align='right' ale mi chodzilo o to, by panel byl przy prawej krawedzi naglowka.
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
 
Shikamaru
Witam wszystkich

Mam strone na extreme-fusion i także chcem mieć panel logowania na logu.
W obecniej chwili mam kod do panelu logowania w theme.php naszczęscie działa bez żadnych błedów ustawić też sobie poradziłem po której chce stronie żeby panel się wyświetlał lecz mam inny problem otórz mój panel jest albo Nad logiem lub Pod logiem albo Obok loga kombinowałem i niewiem co zrobic żeby był na logu.
Tyle co mi się udało wymyśleć to pod tło strony podac moje logo i wtedy panel jest na logu lecz niestety logo jest jako tło i wyswietla mi sie na całej stronie.

Więc moje ptyanie jest następujące co musze zrobic w moim theme.php by panel logowania wyświetlał się na moim logu?

Oczywiście podam theme.php i przypominam że mam Extreme-fusion.

Ps: pisałem na extreme-fusion ale mi nikt nieodpisał :/

theme.php

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP



PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 30.10 - 16:45

Edytowane przez Pieka dnia 30.10.2008 16:56:33
 
Los Adminos
A jak dostosować to do skórki 2point0 ? Bo widzę jakieś różnice w kodzie mojej stronki i kodzie podanym wyżej i już się pogubiłem i nie wiem co pozamieniać.

Przyznam się tylko bez bicia że się nie znam na tym wszystkim i dopiero zaczynam swoją przygodę z CSS, PHP itp. HTML mam opanowany jako tako. Także proszę o wyrozumiałość.
 
Pieka
Los Adminos napisał/a:
A jak dostosować to do skórki 2point0 ? Bo widzę jakieś różnice w kodzie mojej stronki i kodzie podanym wyżej i już się pogubiłem i nie wiem co pozamieniać.

Przyznam się tylko bez bicia że się nie znam na tym wszystkim i dopiero zaczynam swoją przygodę z CSS, PHP itp. HTML mam opanowany jako tako. Także proszę o wyrozumiałość.

Masz PHP-Fusion v7 i piszesz w dziale dla EF? Gratuluje!
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
hanbun
Witam jestem tu nowy i także chciałbym mieć panel logowania w logo. Mam them 123site lekko przerobiony oto mój theme.php prosiłbym o wstawienie do niego panelu a ja już sobie go ustawie gdzie ma być(po jakiej stronie).

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez hanbun dnia 01.09.2009 14:48:54
 
h4ku
Postępowałem zgodnie ze wskazówkami piterusa, ale również mam problem (na różnych skórkach).

Wyskakuje mi zamiast tych edytuj profil, wiadomości itp... To tylko jakieś:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Zarzucam Screen:
img34.imageshack.us/img34/271/21594879.png
Edytowane przez Pieka dnia 29.11.2009 15:40:20
 
ostry38
A masz w theme zdefiniowaną stałą THEME_BULLET ?
Pomagam na GG jedynie w drobnych sprawach!
 
www.lamacs.pl
h4ku
Nie, nie mam. A co to jest dokładniej?


Jak mam to zdefiniować?
Edytowane przez Pieka dnia 12.03.2010 09:12:37
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl