ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,389
Najnowszy użytkownik: brio2000

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
07.07.2024 21:47:49
JazOOn. Wszyscy czekamy,na Pana ,jakiś post na forum.A przynajmniej ci którzy pamiętają.

JazOOn
05.07.2024 21:32:18
Siema. Jak tam?>

krystian1988
01.07.2024 07:16:14
Smile

JazOOn
16.06.2024 18:34:06
hehe. Nice

MajsterBieda
02.06.2024 00:44:49
Cool

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Wstawianie kodu w panelu
Apis
Krzysztof Szymczynski
Data rejestracji: 18.01.2013 11:08
Ten wątek o tym traktuje. Przeczytaj od początku i będziesz wiedział. Nawet kilka postów przed Twoim nie chciało Ci się przeczytać....

Ja Ci pokazałem, że się da a Ty nawet nie spróbowałeś tylko chcesz abym zrobił to za Ciebie.
Pozdrawiam. Pomogłem? Kliknij "Pomógł" Wink
---
Żegluga śródlądowa wczoraj, dziś, jutro
 
www.zegluga-rzeczna.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 16.07.2024 22:35:25
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
marxos
Jak zmienić rozmiar panelu wstawianego na stronę? Konkretnie chodzi mi o zewnętrzny licznik ze strony http://ile-do.pl.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


EDIT:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Po takiej zmianie (dodanie parametrów "widht" i "height") mogę zmienić rozmiar ramki, ale licznik się do niej nie skaluje. Jak to zmienić?
Edytowane przez marxos dnia 25.02.2013 19:35:50
 
bogdan
Przypuszczam, że nic z tym nie zrobisz, bo grafika i wielkość jest przez nich ustalona.
Ale mogę się mylić.
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
Apis
A próbowałeś:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jeśli nie działa - jest dokładnie tak jak napisał poprzednik.
Pozdrawiam. Pomogłem? Kliknij "Pomógł" Wink
---
Żegluga śródlądowa wczoraj, dziś, jutro
 
www.zegluga-rzeczna.pl
adi
Witam nie chcę się modrzyć ale czy nie prościej użyć własnego odliczania

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Jak chcesz podkład graficzny to użyj własnej grafiki a odliczanie ustaw w odpowiednim miejscu za pomocą div, ale to tylko moja propozycja.
Pozdro all.
Edytowane przez adi dnia 26.02.2013 00:52:05
 
radiosilesia.de
suchya
Witam.
Jestem początkującym... Wiec nie bardzo wiem co i jak . Chce dodać panel a dokładnie player radia na mojej stronie .\
Oto kod :

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


I jak mam go przerobić aby działał ? Najlepiej żeby ktoś mi go przerobił na gotowego i wytłumaczył jak to zrobić.
Wiem że były takie tematy ... Ale chyba jestem taki tępy i nie bardzo wiem jak to idzie. Próbowałem ale zawsze zamiast playera na stronie ukazuje się takie coś :

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Player już dodawałem w plikach ftp ale dodawany on był na górze strony. A ja wolał bym go w panelu ;) Z góry dzięki.


PW od moderatora:
  1. Ogólna uwaga - bogdan 20.03.2013 12:17
  2. Przeniesienie posta - bogdan 20.03.2013 12:19
 
bogdan
Jeśli chcesz to osiągnąć, to wystarczy zastosować się do pierwszego posta w tym wątku -> http://www.php-fu...post_48591
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 15:22:57
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
adi
Witam.
Odradzam wstawianie odtwarzacza w panel, ponieważ będzie się wyłączał po każdym odświeżeniu strony, to zniechęci potencjalnych słuchaczy, no chyba że chodzi ci o nabijanie pseudo słuchaczy czyli połączeni uzyskanych po wejściu na www .
Lepszym rozwiązaniem do słuchania przez www jest okno pop up ale to tylko moje zdanie pozdrawiam.
 
radiosilesia.de
suchya
ehhh ... No próbuje i nie daje rady tego zrobić no . Kto wytłumaczy jak to zrobić ?? Najlepiej GG: 13417398
 
bogdan
Ten kod, ja widziałeś, u mnie działa:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Sprawdź i napisz posta - co źle robiłeś.
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
kaeltazo
Witam.
Chciałem zrobić taki panel z rotatorem obrazków ale po dodaniu kodu do panelu nie pokazuje się nic.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Co może być źle?
 
http://www.lightning.elektroda.eu
bogdan
Cześć.Smile
Pierwsza sprawa - podaj w profilu wersję PHP-Fusion, którą posiadasz i adres strony.
Druga - skąd wziąłeś ten kod?
Mnie to wygląda na kod z pliku bannerrotator.php skórki "Blogstar".
Jeśli wziąłeś sam kod i wklejasz go w na "żywca", to nie ma prawa Ci zadziałać.
Opisz co i jak zrobiłeś, jak i gdzie dodałeś grafiki.
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
kaeltazo
Witam
Profil już edytowałem, teraz powinno być ok.
Dobrze trafiłeś to jest kod z pliku bannerrotator.php z Blogstar.
Oczywiście skopiowałem do folderu obecnej skórki folder z plikami bannerrotatora.
Gdy wstawię ten kod do dodatkowej strony w PA to działa, ale chciałem zrobić z tego panel i dać go na stronę powitalną. Jak to wstawić do panelu żeby było dobrze?
 
http://www.lightning.elektroda.eu
bogdan
Załóż nowy wątek w "Skórkach", opisując co chcesz uzyskać.
Załącz pliki rotatora i skórki.
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
kaeltazo
Nie da się z tego zrobić osobnego panelu? Nie chce ingerować za bardzo w pliki skórki. Folder z plikami rotatora wgrałem do folderu skórki tylko temu że były one tam w skórce blogstar.
 
http://www.lightning.elektroda.eu
Apis
kaeltazo napisał(a):

Witam.
Chciałem zrobić taki panel z rotatorem obrazków ale po dodaniu kodu do panelu nie pokazuje się nic.

Co może być źle?


Na samym poczatku zamiast:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
powinno być
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a na końcu zamiast
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
ma być
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Apis dnia 24.03.2013 15:26:43
Pozdrawiam. Pomogłem? Kliknij "Pomógł" Wink
---
Żegluga śródlądowa wczoraj, dziś, jutro
 
www.zegluga-rzeczna.pl
kaeltazo
Bardzo dziękuje, teraz działa.
Pozdrawiam.
 
http://www.lightning.elektroda.eu
waves
Możecie mi powiedzieć, dlaczego ten kod nie działa ? Moim zdaniem ten kod jest poprawnie zrobiony, jeżeli są jakieś błędy to proszę o poprawienie tego kodu.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
Pieka
Musi działać bo jest poprawny. Wstaw go w panelu zamiast słowa "Content".
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Vanko
@wawes spróbuj tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
http://skyde.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl