ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,386
Najnowszy użytkownik: Hisfatt

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
01.04.2024 12:28:45
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt.

JazOOn
28.02.2024 19:25:31
ja zostałem przy fusionie ale nazywa się 360. Projektowanie i druk 3d...

MajsterBieda
25.02.2024 00:12:42
Ponad 20 lat .... tosz to sioook panie.... Grin

JazOOn
24.02.2024 20:32:31
a już na pewno mamuty

JazOOn
24.02.2024 20:31:59
Albo dinozaury

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Odtwarzacz video clappr na stronie
nowik85
Hej,

chciałbym zainstalować odtwarzacz video na stronie, konkretnie to ten
ze strony http://clappr.io/ wydaje to się proste:

Import
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Plug
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Tylko do jakich plików to dać?
Nigdy nie instalowałem odtwarzacza video na stronie.
Do tego playera jest też taka strona: https://github.co...ppr/clappr
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 20.04.2024 02:18:11
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Bezpośrednie wstawienie - nigdzie. Bez minimalnych modyfikacji przykładów kod strony się rozjedzie.
Można wrzucać do plików skórek, wybranych funkcji, w ramach treści dodatkowych stron. Wszystko zależy od tego, jak szeroki zasięg obsługi odtwarzacza masz w planach.
 
http://jantom.info
nowik85
Nie potrzebuje bezpośredniego wstawiania, mogę za każdym razem kopiować kod do newsa czy artykułu. A wiadomo gdzie dokładnie wstawić ten kod, żeby odtwarzacz działał?
 
Apis
Można stworzyć oddzielny, zewnętrzny plik .html z odtwarzaczem i wstawić jako <iframe> w treści artykułu czy newsa.
Pozdrawiam. Pomogłem? Kliknij "Pomógł" Wink
---
Żegluga śródlądowa wczoraj, dziś, jutro
 
www.zegluga-rzeczna.pl
Zbigniew@
Jeśli chcesz wstawić film bez żadnych skryptów .js.
To po napisaniu newsa czy artykułu przełącz edytor na zwykły ,w PA.
i wstaw sobie w dowolnym miejscu artykułu taki kod .Podmień jedynie lik do filmu .
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jeśli chcesz z włócznikiem start, regulacjo głośności to wstaw ten skrypt,podmień adres do filmu.
Tak samo jak w pierwszym przypadku .
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


A trochę jeszcze posiedziałem i wydaje się mi iż, takie rozwiązanie jest najbardziej efektowne.
podmieniasz jedynie link do grafiki ,jpg ,oraz filmu mp4.
Ten skrypt nie wymaga żądnych plików ,js.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Zbigniew@ dnia 16.03.2021 00:26:34
 
nw.ct8.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl