ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,386
Najnowszy użytkownik: Hisfatt

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
01.04.2024 12:28:45
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt.

JazOOn
28.02.2024 19:25:31
ja zostałem przy fusionie ale nazywa się 360. Projektowanie i druk 3d...

MajsterBieda
25.02.2024 00:12:42
Ponad 20 lat .... tosz to sioook panie.... Grin

JazOOn
24.02.2024 20:32:31
a już na pewno mamuty

JazOOn
24.02.2024 20:31:59
Albo dinozaury

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Menu rozwijalne w skórce Omni
expert
Witam, chcę w skórce Omni wstawić rozwijalne menu i szukajkę w belce jak na tej stronie http://www.kalnic...,pozbywając się jednocześnie buttona zmieniającego kolory skórki, który jest w prawym rogu belki, lecz pomimo moich usilnych prób nie mogę do tego dojść jak to zrobić!Nie znalazłem również tematu dotyczącego tego zagadnienia. Czy ktoś może podpowiedzieć jak osiągnąć taki efekt?
Testowa skórka znajduje się po tym adresem http://expertja.l...u/news.php.
 
http://expert.jaworzno.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 18.04.2024 00:57:00
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
krystian1988
Powiedz mi jedno... dlaczego nie czytasz instrukcji instalacji? Tam jest bardzo ładnie napisane jak zrobić takie menu.
Część pliku readme:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
expert
No fakt, pisze i tu dziękuję za wskazanie drogiSmile . Zostaje tylko kwestia zastąpienia buttona zmiany koloru skórki w belce na szukajke.
 
http://expert.jaworzno.pl
krystian1988
W zamian za kod switchera daj sobie:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a reszta według uznania (mam na myśli styl itd.).
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
expert
Dzięki za pomoc.Smile
 
http://expert.jaworzno.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl