ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
galeria fotografi - kolejny problem
only
Witam,
Mam taki problemik z ktorym nie wiem jak sobie poradzi?. Chodzi o to, ?e w trybie przegladania albumu zmienia si? kod i zamiast nast?pnego/poprzedniego zdjecia, za kazdym razem jest powrot do albumu. Na dodatek zdjecia w albumie nie s? wg kolejnosci jak je dodawalem, ani tez w alfabetycznej Frown
Problem wystepuje na www.renault19.pl w dziale "galeria klubowiczów". Jestem juz po udpate z 23 grudnia i niestety problem nie zanik?.
Pozdrawiam.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:43:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Maras
Ot i kolejny problem z galeri? zdj??. Ja z kolei mog?em dodawa? zdj?cia i wszystko by? git, ale teraz nagle nic nie mog? doda?, a zdj?cia jakie próbuj? wstawi? do albumu s? podmieniane przez plik imagenotfoung.gif Frown

topio
Mam taki sam problem. numeracja zdj?? w galerii zmieni?a sie na zupe?nie przypadkow?. Sta?o sie to nagle i bez konkretnego powodu. Po naci?ni?ciu przycisku naprzód nast?puje powrót do galerii. Je?li kto? zna rozwi?zanie problemu bardzo prosz? o odpowied?.

http://www.gim7.ids.czest.pl/
Pieka
topio napisa?/a:
Mam taki sam problem. numeracja zdj?? w galerii zmieni?a sie na zupe?nie przypadkow?. Sta?o sie to nagle i bez konkretnego powodu. Po naci?ni?ciu przycisku naprzód nast?puje powrót do galerii. Je?li kto? zna rozwi?zanie problemu bardzo prosz? o odpowied?.

Zapewne Cie bardzo zmartwie, ale... Niestety nie ma rozwiazania Sad
Mamy jednak nadzieje, ze najnowszy wytwor Digiego bedzie pozbawiony tej przypadlosci.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lukaszmertin
Witam Wink mam podobny problem w mojej galerii nad niektórymi fotkami brak przycisku "dalej" a po przeskoczeniu tego zdj?cia kolejne dzia?aj?, a? dotr? do nast. fotki. Czy ju? wiadomo jak sobie z tym poradzi?, podmienia?em plik galerii i nic.
Dzi?ki
Deus Vult

www.lomza.oaza.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Przy masowym uploadzie sama si? nigdy nie zmienia "na ten przyk??d", a taki efekt wyst?puje zawsze w naszej galerii je?li usunie si? jakie? zdj?cie ze ?rodka albumu.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl