ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,386
Najnowszy użytkownik: Hisfatt

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
23.02.2024 14:56:37
Skoro tak rozpamiętujecie minione czasy . Chciałem dla testów zainstalować v7. Zdziwiło mnie zawartość katalogu z themes. 20 tematów graficznych.

maq
23.02.2024 14:17:15
Jeżu, czytam swoje wpisy i komentarze sprzed 17 lat i... mówiąc językiem młodzieżowym, "cringe" straszny Grin

maq
23.02.2024 14:12:27
@khaman krótko byłem modem. Miesiąc, dwa?

maq
23.02.2024 14:11:56
No milka, milka. Żelazna jej dłoń wszystkich za pyski trzymała Wink

JazOOn
22.02.2024 19:47:19
Mniemam że wątpie.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Powiększenie zdjęcia po najechaniu myszką
Huragan Morag
Witam... Szukałem tu na forum podobnego tematu, ale go nie znalazłem. Chciałbym zrobić coś takiego by po najechania kursorem na zdjęcie (zdjęcie jest tylko jedno w podstronie Kadra) powiększyło się ono np. dwukrotnie.
Bardzo proszę o podpowiedź jak to zrobić i gdzie wstawić ewentualny kod:
images68.fotosik.pl/315/dab0c5e3e67e0ac8m.png


PW od moderatora:
  1. Odświeżenie tematu - Pieka 04.01.2015 15:35
 
www.huraganmorag.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.02.2024 12:40:06
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
krystian1988
Jeżeli chodzi o PHP-Fusion to zrób sobie na zasadzie takiej:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Gdzie ścieżka obrazka zmień na swoją grafikę. Oczywiście możesz tu width zmienić bo możliwe że masz inne parametry.
Demo działania na :
www.ubabciewy.pl klikając na zdjęcie na stronie głównej.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
Huragan Morag
Może być i na takiej zasadzie,tylko podpowiedz mi gdzie to mam wstawić itd
 
www.huraganmorag.pl
krystian1988
Jaśniej... no to na tej Twojej podstronie. Gdziekolwiek chcesz tego użyć np. panel, podstrona zwykła bądź podstrona.php
Jeżeli nadal nie wiesz to podaj kod tej podstrony czy tam czego i Ci to umieszczę.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
Huragan Morag
Tak jak podałem wcześniej,to ma działać tylko na tym jednym zdjęciu,bowiem do zdjęć mam zainstalowane Highslide.Scan ze zdjęciem wysłałem w pierwszym poście.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Huragan Morag dnia 07.01.2015 07:50:14
 
www.huraganmorag.pl
Pieka
Możesz też skorzystać np. z overlib. Opisy są na forum.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Huragan Morag
A skąd mogę pobrać te pliki overlib,bo te linki na forum już nie działają,prezentacja też nie działa.
 
www.huraganmorag.pl
Pieka
Zaktualizowałem linki do plików w temacie do którego się odnosisz.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Huragan Morag
Podziękował Smile

Połączony z 08 styczeń 2015 08:46:
Podpowiedz mi jeszcze Pieka gdzie znaleźć ten plik subheader.php
Edytowane przez Huragan Morag dnia 08.01.2015 08:46:51
 
www.huraganmorag.pl
expert
krystian1988 napisał(a):

Jeżeli chodzi o PHP-Fusion to zrób sobie na zasadzie takiej:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Gdzie ścieżka obrazka zmień na swoją grafikę. Oczywiście możesz tu width zmienić bo możliwe że masz inne parametry.
Demo działania na :
www.ubabciewy.pl klikając na zdjęcie na stronie głównej.

Czy istnieje możliwość do tak stworzonego panela wstawić klikalne odnośniki do innych stron? Próbuje dodać linki poniżej wycentrowanego obrazka i linki są aktywne lecz strona się rozjeżdża.
 
http://expert.jaworzno.pl
Pieka
Pokaż jak wstawiłeś to Ci to w razie potrzeby ktoś przy okazji poprawi.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
expert
Wygląda to tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
http://expert.jaworzno.pl
krystian1988
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
expert
Dzięki Krystian 1988Smile
 
http://expert.jaworzno.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl