ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion kontra inne CMS-y » Ogólna dyskusja
 Drukuj temat
Lynx - Darmowy CMS wyposa?ony w najnowsze innowacje
Konto ukryte
Witam, jestem Doomin, chcia?em tutaj napisa? o nowym darmowym CMS, który powstaje, a poni?ej zamieszczam news z supportu, który napisa? Dummy, gdy? bardzo dobrze on to uj?? Wink

"System ten b?dzie oparty o PHP5, szablonie MVC i systemie Smarty. Do tego dochodzi jeszcze HTML5 i CSS3 z bardzo ?adn?, oryginaln? grafik?. Tak jak wiele upadaj?cych projektów powiecie. A no my nie upadniemy, bo jest zainteresowanie po?ród tworz?cych projekt. Na dodatek, specjalnie utworzy?em t? stron?, aby?cie mogli ju? teraz dodawa? w?asne pomys?y, co ten system ma posiada? w sobie, gdy? zapewne wiecie, system b?dzie nie tylko dla nas, jak i dla Was, co oznacza, ?e chcemy aby by?y w nim nie tylko nasze pomys?y, których jest multum.

Tak?e nic innego mi nie zostaje zrobi?, jak zaprosi? Was do sk?adania zg?osze? i czekanie na "OPEN BUILD TEST", które b?dzie ju? nied?ugo."

Ja tak?e zapraszam was do zg?aszania pomys?ów, i udzielania si? na stronie, wystarczy si? tylko zarejestrowa?, my?l?, ?e wszystko jest zrozumia?e, dyskusje, mo?na prowadzi? tutaj, na stronie, b?dzie podawane tylko nowe info, i propozycje tego, kto b?dzie chcia? si? zarejestrowa?.

Support:
http://lynx.dummy...

Pozdrawiam Wink

PS Nie do ko?ca da?em rad? si? dostosowa?, do instrukcji, przepraszam.

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie tematu - khaman 05.07.2013 09:27

Edytowane przez Konto ukryte dnia 18.05.2012 17:05:43

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:43:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
krzysiekmat
Po?yjemy zobaczymy.

http://ogloszeniomat.pl
Spoczywaj w pokoju... Creeper
krzysiekmat napisa?(a):

Po?yjemy zobaczymy

Nie wiem dlaczego, ale ?mierdzi mi tutaj sarkazmem Smile

Konto ukryte
Strona aktualnie nie dzia?a, ale ju? nied?ugo znajdzie si? na niej system w wersji Alpha, do testowania. Aktualnie jest tworzony system pluginów, i chcia?em was zapyta? jakie pluginy domy?lnie chcieliby?cie w systemie, reszta wiadomo b?dzie pó?niej do pobrania na supporcie. Zach?cam te? do do??czenia do ekipy i pomocy Smile

bartek124
Tre??. Najzwyklejszy plugin do tre?ci. Bez podzia?u na artyku?y, newsy, faq, blog. Tre??, która mo?e by? artem, newsem, blogiem. To do pozostawienia przy dalszych pracach.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Konto ukryte
Z mo?liwo?ci? wyboru publikacji na stronie g?ównej je?li nie, to tekst pojawia si? po klikni?ciu w link danej kategorii, nie wiem czy korzysta?e? z DataLife Engine, tam jest takie co?, co mia?by ten plugin zawiera? w ?rodku tzn: jakie pola itd.

Ponawiam rekrutacj?, dodatkowo po wakacjach przewidywane alpha testy. Zapraszam tak?e na FanPage:
https://www.faceb...1036628036
Mo?na tam znale?? mi?dzy innymi wst?pne szkice systemu.
Edytowane przez Konto ukryte dnia 05.07.2013 01:46:50

Konto ukryte
Strona w pierwszym po?cie nie istnieje Smile jakie? inne pomys?y? b?d? strona gdzie mog? zobaczy? demo?

Konto ukryte
Tak, wiem. Na razie nie b?dzie strony a? do wersji testowej systemu. Dema nie mo?esz na razie nigdzie zobaczy?, chyba, ?e ci nagram filmik albo porobi? screenów, ale to i tak jest w zamiarach. Na FB, mo?na ju? zobaczy? wygl?d 2 podstron, a reszta znajdzie si? tam nied?ugo. Jestem otwarty na wszelkie pomys?y.

Dost?pne grafiki:
fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1052509_135794966627643_1112333682_o.png
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1063736_135798349960638_1176818998_o.png

Pozdrawiam Smile
Edytowane przez Konto ukryte dnia 05.07.2013 10:55:50

Pieka
Wygl?d, pliki etc. to wszystko ma by? w tym w?tku. Nie b?d? tego kolejny raz powtarza?.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Konto ukryte
Rygorystyczny jeste?.. Poprawi?em swój ostatni post. B?d? zamieszcza? wszystko tak?e tutaj je?li dodam co? nowego na FB Smile

Konto ukryte
No oki, to ja z ciekawo?ci czekam na wersj? która b?d? móg? przetestowa? Smile bo ciekawi mnie to troch? Smile

lui
B?dzie wersja do testów to si? zbada pacjenta bo obecnie nie ma o czym pisa? Smile

www.lui.ugu.pl
Konto ukryte
Mo?na pisa? sugestie i pomys?y, i jak b?dzie co? fajnego to si? wdro?y Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl