ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: Zbigniew@

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

JazOOn
17.03.2021 21:11:39
Nic mi nie gadajta o staruszkach... w tym roku mi 40stka stuka Grin

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
[EF IV] Wypisanie użytkownika z grupy po kliknięciu na napis
croole
X klika na napis "WYPISZ MNIE Z GRUPY" i wypisuje go. Grupa nosi ID 1.
Na razie mam to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

To wypisuje ze wszystkich grup, a mi chodzi o jedną.
Edytowane przez Pieka dnia 13.02.2011 19:33:32
 
krystian1988
Brakuje jeszcze dodania jakiej grupy np.:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
croole
Pobierz kod źródłowy  GeSHi: PHP
  1. <form action="<?= $_SERVER&#91;'REQUEST_URI'&#93; ?>" method="POST">
  2. <input type="submit" name="wypisz" value="Wypisz..." />
  3. </form>
  4.  
  5.  
  6. <?php
  7. require_once 'maincore.php';
  8.  
  9. if (isset($_POST&#91;'wypisz'&#93;))
  10. {
  11. $result = dbquery('UPDATE '.DB_PREFIX.'users SET user_groups="" WHERE user_id="'.$userdata&#91;'user_id'&#93;.'"');
  12. }
  13.  
  14. $group_id = jakas_grupa;
  15.  
  16. $nazwa = dbresult(dbquery("SELECT group_name FROM ".$db_prefix."user_groups WHERE group_id ='".$group_id."'"),0 );
  17. $groupy = explode(".", $userdata&#91;'user_groups'&#93;);
Zinterpretowano w sekund: 0.104, wykorzystano GeSHi 1.0.8.10


O tak ma wyglądać całość?
 
kefirek
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez kefirek dnia 13.02.2011 12:07:13
 
croole
Nie działa, wyświetliło się:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ajj, przepraszam Pieka, ale robiłam temat na szybko i zapomniałam.
Edytowane przez Pieka dnia 13.02.2011 12:19:06
 
kefirek
Skopiuj jeszcze raz kod który podałem to będzie działać.
 
croole
Działa ;* jesteś wielki.
Edytowane przez Pieka dnia 13.02.2011 12:20:35
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl