Zobacz temat
Panel do wyswietlania u?ytkownikom statusu
|
|
wojtek@ |
Dodany dnia 09.01.2011 10:26:20
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 09.01.2011 09:26 |
witam jestem pocz?tuj?cy wi?c nie mam takiej wiedzy by sobie poradzi? ze swoim zagadnieniem chcia?bym stworzy? panel w którym bedzie mo?na sprawdzi? statuj u?ytkonika spróbuje to wyja?ni? w bazie danych robimy tabel? statu nast?pnie robimy dwie strony jedna to t? co odczytuje u?ytkownik a druga to panel admina u?ytkownik mia?by widziec zak?dk? po zalogowaniu do serwisu php fusion to jest proste ale nie wiem jak stworzy? modu? lub skrypt postaram si? to pokaza? obrazowo w formie algorytmu status u?ytkownik po zalogowaniu widzi zak?adke status po kliknieciu w ni? musi podac swój pesel nastepnie wyskakuje mu karta urz?dzenia czyli np imie nazwisko pesel adres tel nr umowy rodzaj urz?dzenia data uruchomienia data przegl?du uwagi admin amin móg?by dodawa? i usuwa? , edytowa? u?ytkownika, zak?adke status, mia?by list? u?ytkowników admin dodawa? by : > imie > nazwisko > pesel > adres >kod pocztowy >tel > e mail > nr umowy > rodzaj urz?dzenia > producenta > data uruchomienia > data przegl?du > status wybierany z listy - brak - wys?ano przygotowania - gotowy - wydano do realizacji - oczekuje na decyzje - zrealizowano > uwagi : opis > mo?liwo?? napisania e-mail do wszystkich u?ytkowników oraz mo?liwo?ci stworzenia listy u?ytkowników posiadajcych urz?dzenia typ a , typ b , typ c chodzi o u?atwienie wyszukiwania wg typu my?le ?e w miar? jasno wyja?ni?em co chc? zrobi? ![]() mo?e ma kto? pomys? jak to zrobi? ![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 00:33:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
piotrek199214 |
Dodany dnia 09.01.2011 10:53:44
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 977 Pomógł: 168 ![]() Data rejestracji: 17.12.2007 21:05 |
Moim zdaniem takie skrypty, modyfikacje tylko na zlecenie. Pozdrawiam Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny ![]() Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz. |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 09.01.2011 11:37:49
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Na poprawe masz godzine liczac od 11:37. Dziekuje. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Drecha |
Dodany dnia 09.01.2011 12:01:33
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 749 Pomógł: 28 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 30.01.2009 17:11 |
A ja do punktów Pieki do??czam zalecenie aktualizacji do najnowszej wersji ![]() |
|
Przejdź do forum: |