ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Brak wy?wietlanej tre?ci artyku?ów i newsów
weronikakras
Witam

Dzia?a?a sobie moja stonka dzia?a?a, a? tu nagle bez ?adnej przyczyny (znanej mi) przesta?y si? wy?wietla? zawarto?ci artyku?ów i newsów. Dodatkowo znikn?? link do logowania (nie mozna sie zalogowa? nie wy?wietlaj? sie te pola). Lewy panel z menu jest, górny te? niestety po klikni?ciu jakiejkolwiek pozycji z menu (w pasku adresu wida?, ?e nastepuje przekierowanie do artyku?u np. .../viewpage.php?page_id=11) nic sie nie wy?wietla w "panelu g?ównym". Czy?by to atak hakera? czy co? sie uszkodzi?o. Ktos poradzi co?? pleaseWink

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:39:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
konto usuniete
A mo?e tak adres stronki by? nam poda?a? Cool

weronikakras
A faktycznieWink my stosunkowo niedawno przejelismy opiek? nad t? stronk?. To stronka gimnazjalna. Wcze?niej kilka lat dzia?a?o wszystko ok (nauczyciel postawi? ten cms) nam wystarczy?o wrzuca? tekst troche pouk?ada? go kodem html a teraz pusto. www.trojkakrasnys...

Chemikpil
Na pocz?tek sprawd? czy masz kompletnego thema, zmie? go na inny. Jak dla mnie to wci??o tobie ?rodek i praw? kolumn?. Przypomnij sobie czy kto? grzeba? w theme.php twojej skórki. To tyle na teraz.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
Pieka
Na 99% jakis panel blokuje ladowanie strony. Kolezanka wylaczy wszystkie ponizej statystyk i sprawdzi ponownie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
weronikakras
Pieka napisa?/a:
Na 99% jakis panel blokuje ladowanie strony. Kolezanka wylaczy wszystkie ponizej statystyk i sprawdzi ponownie.

No tak ... ale jak prosz? Pana Kolegi mam to wy??czy? i gdzie? Przypominam, ?e nie mog? sie nawet zalogowa? do tego systemu

Pieka
Jest cos takiego na tej stronie jak wyszukiwarka, wiec zamiast biadolic nalezy poszukac. Poza tym, jesli nie ma dostepu do PA, to ratunkiem jest phpMyAdmin, o czym rowniez pisalismy na forum wielokrotnie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl