ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Czcionka, a przegl?darka
Mesio
Witam, posiadam stron?, na której artyku?y pod IE oraz Mozill? wy?wietlaj? si? dobrze, je?eli chodzi o rozmiar oraz kolor czcionki, a pod Oper? powi?ksza mi czcionk? o kilka rozmiarów oraz jest inny kolor, ale na podgl?dzie artyku?u wy?wietla si? dobrze! Co mo?e by? tego przyczyn?? Strona: Samochody-Swiata.pl

Artyku? pod IE, Mozilla:

a.imageshack.us/img90/3289/artiv.jpg

Pod Oper?:

a.imageshack.us/img340/5990/art2d.jpg

Czy wam te? si? tak wy?wietla?

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:27:04
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Reyn
A poprawi? stopk? to nie ?aska?

Edit. Przepraszam, nie doczyta?em ?e to v6. Zwracam honor.
Edytowane przez Reyn dnia 28.08.2010 14:42:02

Mesio
Stopka mi si? podoba, nie trzeba jej poprawia? Wink A tak wgl to mam w stopce link do php-fusion...i nie spamuj w moim temacie, mog?e? mi to napisa? na pw.

GosciuOdKanapek
Nie wiem czy czyta?e? Newsa, ale zapodam jego tre??:

Jednocze?nie z wydaniem v7.01 zako?czy si? wsparcie dla PHP-Fusion v6, który jest ju? dosy? przestarza?y, wi?c nie ma powodu aby je kontynuowa?. Pocz?wszy od v7.01 wsparcie b?dzie dost?pne dla pe?nego cyklu wyda?. To znaczy, ?e v7.00 b?dzie wspierane do czasu wydania v8.00, a v7.01 do czasu wydania v8.01 itd.

Wi?c dok?adnej pomocy nie otrzymasz Smile
Edytowane przez GosciuOdKanapek dnia 28.08.2010 14:38:22
sygna.jpg
REGULAMIN - SKARBNIC? WIEDZY
Pomog?em? Kliknij przy moim po?cie pomoc.jpg!

eldiablo
GosciuOdKanapek napisa?/a:
Nie wiem czy czyta?e? Newsa, ale zapodam jego tre??:

Jednocze?nie z wydaniem v7.01 zako?czy si? wsparcie dla PHP-Fusion v6, który jest ju? dosy? przestarza?y, wi?c nie ma powodu aby je kontynuowa?. Pocz?wszy od v7.01 wsparcie b?dzie dost?pne dla pe?nego cyklu wyda?. To znaczy, ?e v7.00 b?dzie wspierane do czasu wydania v8.00, a v7.01 do czasu wydania v8.01 itd.

Wi?c dok?adnej pomocy nie otrzymasz Smile

Nie przesadzaj, tu chodzi o style/CSS a nie sam kod (PHP) fusiona.

Co ma wsparcie fusiona do kolorystyki theme'a (pomijaj?c potrzeb? edycji takiego theme'a) ? Shock

@Mesio trudno powiedzie? co dolega, nie znam kompletnie Opery, mo?e ona cosik tam miesza, a mo?e po prostu masz ?le napisany theme. I tre?? newsa przejmuje klas? (font, wielko??, kolor) z innej klasy wy?szej przyk?adowo. A mo?e wystarczy doda? wielko?? czcionki, krój, kolor dla klasy tre?ci newsa, je?eli brak.
Edytowane przez eldiablo dnia 28.08.2010 16:51:54

http://dropdire.pl
Mesio
Witam, problem jest w pliku articles.php, by? on kiedy? edytowany aby zmieni? uk?ad artyku?ów, mo?e kto? pomóc? wy?le oba pliki articles.php

//Znak ? to równie? koniec zdania, wi?c nast?pny wyraz zaczynamy wielk? liter? - chemikpil
Edytowane przez Chemikpil dnia 22.09.2010 00:08:04

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl