Zobacz temat
Odzyskanie has?a do strony w trybie prac na serwerze
|
|
piterus |
Dodany dnia 16.07.2010 23:50:47
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 490 Pomógł: 33 ![]() Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
Witajcie. Mam taki maciupki problemik polegaj?cy na dostaniu si? na pewn? stron?. Jest ni? Tawerna Titan Quest b?d?ca pierwowzorem Akademii Titan Quest. Kto? zaraz powie: "A co to za problem odzyska? has?o za pomoc? lostpassword.php?". Ano problem jest wielki, bo strona od ponad trzech lat jest w trybie prac na serwerze, a co zatem idzie, podstrony zawsze przekierowuj? na maintenance.php. Kto? inny powie: "A to nie mo?na przez MySQLa?". Ja na to odpowiem mo?na. Ale pod warunkiem, ?e si? pami?ta dane dost?powe, których si? nie u?ywa?o ponad trzy lata albo nawet i troch? d?u?ej... Aby si? dosta? na stron? mo?na by wykorzysta? luki w systemie, ale dlaczego si? nara?a? na niemi?e konsekwencje dzia?alno?ci hakerskiej? Jutro napisz? do OVH w sprawie mo?liwo?ci odzyskania danych. By? mo?e si? przychyl? do pro?by. Jak nie, to pozostan? dzia?ania troch? mniej legalne... ![]() Mo?e Wy drodzy u?ytkownicy macie jakie? inne pomys?y jak odzyska? dane z tej strony? Edytowane przez Pieka dnia 16.07.2010 23:52:57 ![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 03:22:32
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Chemikpil |
Dodany dnia 17.07.2010 00:06:41
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Jutro napisz? do OVH w sprawie mo?liwo?ci odzyskania danych. By? mo?e si? przychyl? do pro?by. Jak nie, to pozostan? dzia?ania troch? mniej legalne... Kiedy? mia?em problem z moj? stron?. W?a?ciciel nie op?aci? mi konta i by?a w trybie usuwania (có? kto? zaspa?). Pisa?em do OVH i oni jak najbardziej maj? tak? mo?liwo??. Pytanie czy pami?tasz cho?by swój numer w?a?ciciela. Ju? na jego podstawie idzie wygenerowa? nowe has?o. Co jak co ale my?l? ?e kopia bazy lub jakie? inne dane powinni tobie da?. Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
eldiablo |
Dodany dnia 17.07.2010 10:26:17
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 671 Pomógł: 80 Data rejestracji: 13.07.2009 19:20 |
Jest na OVH taka stronka z "przypominaczami" -> http://pomoc.ovh....bkaNaprawa Ale furtk? do przypomnienia jest mail i identyfikator. A tutaj -> http://pomoc.ovh....ieHaslaNic jak nie pami?tasz identyfikatora. Gdyby? mia? dost?p do FTP to picu? glancu?, wrzucasz odpowiedni pliki i kasujesz has?o lub lukasz w config ![]() |
|
|
piterus |
Dodany dnia 17.07.2010 12:48:24
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 490 Pomógł: 33 ![]() Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
Dzi?ki ch?opaki za rady ![]() Przypomnia?em sobie adresik mailowy (niech licho we?mie eksperymenty z posiadaniem kilku kont mailowych), na który rejestrowa?em konto i mam ju? dost?p do danych od strony serwera... A na stronk? nadal mi si? nie uda?o zalogowa?, bo jakie? b??dy si? pojawiaj?. No ale kopi? bazy ju? mam i si? w tej chwili staram uzyska? kopi? plików strony. ![]() |
|
Przejdź do forum: |