ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Rejestracja u?ytkownika
dervis
Mam problem z rejestracj? uzytkowników przez e-mail. Go?? rejestruje si? na mojej stronie-dostaje e-mail potwierdzaj?cy rejestracj?. I tu zaczyna sie problem. Kiedy próbuje potwierdzi? rejestracj? kilkaj?c na link zwrotny to strona /index.php/register.php wariuje (nie otwiera si?). Ca?y serwis dzia?a poprawnie z wyj?tkiem tego...szczegó?u. Prosz? o pomoc.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:39:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
dervis napisa?/a:
Mam problem z rejestracj? uzytkowników przez e-mail. Go?? rejestruje si? na mojej stronie-dostaje e-mail potwierdzaj?cy rejestracj?. I tu zaczyna sie problem. Kiedy próbuje potwierdzi? rejestracj? kilkaj?c na link zwrotny to strona /index.php/register.php wariuje (nie otwiera si?). Ca?y serwis dzia?a poprawnie z wyj?tkiem tego...szczegó?u. Prosz? o pomoc.

To moze wpiszesz w Ustawienia Glowne poprawny adres swojej strony?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
hulahop
Witam!

Mam problem z rejestracj? uzytkowników przez e-mail. Go?? rejestruje si? na mojej stronie-dostaje e-mail potwierdzaj?cy rejestracj?. I tu zaczyna sie problem. Kiedy próbuje potwierdzi? rejestracj? kilkaj?c na link zwrotny to strona /index.php/register.php wariuje (nie otwiera si?). Ca?y serwis dzia?a poprawnie z wyj?tkiem tego...szczegó?u.

Mam doka?dnie ten sam problem co dervis z ma?? ró?nic?.
Otó? strona wariuje, ale inaczej. Otwiera sie, ale jakby bez skrórki. Pojawiaj? sie jedynie niebieskie linki dzia?ów, news, tekst rejestarcji i t?o. Nie ma banera, wiadomo?ci powitalnej. Typowa "kasznka"
U?ytkownik mo?e si? zarejestrowa?, ale widzi ow? "kaszank?" i nie moze edytowa? swojego profilu.

Sprawdzi?em adres strony w Ustawiniach G?ównych i jest poprawny.
Moge zrezygnowa? z funkcji potwierdzania rejestarcji emailem (tu rejestracja jest mo?liwa i wszystko gra), ale wtedy z linkiem zwrotnym w przypomnieniu has?a s? takie same problemy jak przy rejestracji.

Przejrza?em ju? ca?e forum i nic Frown
Wersja fusiona 6.01.2

B?de wdzi?czny za wszelka pomoc Smile

Pozdrawiam!
hulahop
Edytowane przez hulahop dnia 26.08.2006 19:51:48

kosa351
Witam!
Dzisiaj moj? stron? spotka? podobny problem jak wy?ej. Zrobi?em tak jak kaza? Pieka i ustawi?em dok?adny adres mojej strony. Wi?c zmieni?em adres mojej domeny pl, z której by?em przekierowywany na moj? stron?. Po zamianie wszytsko dzia?a ok.

@ot
czy w nowej wersji 6.0.1.5 da si? zablokowa?, aby u?ytkownicy nie mogli zmienia? skórki?? Czy jedyny sposób to wywalenie wszytskich oprócz u?ywanej?? Pad?o mi na oczy, albo brak tej funkcji Wink

http://www.deepsounds.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
http://php-fusion...post_37814

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl