ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
wlodekp nas opu?ci?...
Pieka
Jest mi niezmiernie przykro Wam oznajmi?, ?e nasz d?ugoletni kolega wlodekp nie ?yje... Zmar? 23.11.2008.
Znali?my si? z W?odkiem od wielu, wielu lat, by? jednym z najaktywniejszych u?ytkowników Polskiego Supportu. Swoj? pomoc? s?u?y? nam wszystkim, zarówno na forum jak i indywidualnie za pomoc? Skype, który by? jego ulubionym i w zasadzie jedynym ?rodkiem komunikacji i konsultacji. Niestety, ju? nikomu nie pomo?e. A szkoda, poniewa? by? w wielu sprawach nieoceniony. Wielu z Was wiele mu zawdzi?cza, wi?c wspomnijcie go przynajmniej dobrym s?owem.
B?dzie nam go wszystkim brakowa?o... Trzymaj si? W?odku, gdziekolwiek jeste?, pami?? o Tobie pozostanie.

W dniu dzisiejszym na cmentarzu w P?ocku odb?dzie si? uroczysto?? po?egnania W?odka Pola?czyka.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:43:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piterus
B?dzie W?odka brakowa? na Supporcie Sad Sad

Lepsze jest imi? ni? wyborny olejek,
a dzie? ?mierci ni? dzie? narodzin.
Lepiej i?? do domu ?a?oby,
ni? i?? do domu biesiadnego,
gdy? taki jest kres wszystkich ludzi;
a ?yj?cy powinien wzi?? to sobie do serca

Kaznodziei (Koheleta) 7:1,2

W?odek pozostanie w mojej pami?ci jako cz?owiek trzymaj?cy si? zasad. Takich osób ju? za wiele nie ma na tym ?wiecie.
Edytowane przez Wooya dnia 26.11.2008 17:14:47
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

jolaaaaa
Smutna wiadomo??.....

Czym?e jest ?mier? ? O to i jedno z tych pyta? na które nie znamy odpowiedzi. Dla jednego jest to przej?cie do innego lepszego ?wiata, dla drugiego ca?kowita eliminacja ?wiadomo?ci i koniec istnienia. Jak jest w rzeczywisto?ci ? Nie wa?ne.
Co? si? ko?czy a co? zaczyna, to wszystko.

http://www.jolanta.o12.pl/news.php
decymka
Niech spoczywa w pokoju [*]

nauczycieleprzedszkola.pl
arlid
[*] Smutne, ale pamie? o nim zawsze b?dzie.

ICEK
[*]

www.modlinski.net
Pieka
Pozwole sobie (za zgoda autora) zacytowac czesc wiadomosci, ktora dostalem chwile temu, a ktora zobrazuje ogrom smutku oraz pokaze Wam dodatkowo jak bardzo lubiana i doceniana osoba byl wlodekp:
...W?a?nie wróci?em z uroczysto?ci pogrzebowej.T?um ludzi , ok 300 osób ,bliscy i dalsi znajomi, przyjaciele , wszyscy z którymi dzia?a? lub którym pomaga? ,cz?owiek dusza. Nikomu nie odmówi? ,wspó?twórca stowarzyszenia /esp-diament-plock.pl / Miejsce jego spoczynku zas?a?y wie?ce i wi?zanki dos?ownie morze kwiatów. Pi?kna oprawa muzyczno-- wokalna ca?ej uroczystosci .
Tak to wielka strata dla nas wszystkich....

Osobiscie wciaz nie moge pogodzic sie z mysla, ze juz go nie ma. To takie nierealne..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
rafek71
[*]
Zanim do mnie napiszesz przeczytaj TO

Piotrroger
[*]

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
hoopak
Odszed? na wieczn? wart?.

Czemu najlepsi odchodz? pierwsi... Sad
Edytowane przez hoopak dnia 26.11.2008 19:10:56

www.hoopak.pl
LAbUdZiN
To smutne [*]
Edytowane przez LAbUdZiN dnia 26.11.2008 19:18:18

www.takgramy.pl
DJPromo
[*] Frown
Edytowane przez DJPromo dnia 26.11.2008 19:26:42
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

bestqueen2
Takiej przykrej wiadomo?ci nie spodziewa?am si? w najgorszych snach... Moja stronka zawdzi?cza W?odkowi bardzo wiele.
Bardzo mi przykro, ?egnam wi?c Go z ?alem i niech spoczywa w pokoju [*]

jantom
Troch? dziwne uczucie, ?egna? kogo?, kogo tylko z netu si? kojarzy?o.
Co? si? ko?czy, co? si? zaczyna.
Oby tego typu wiadomo?ci by?o jak najmniej.

W?odek, mam nadziej?, ?e gdziekolwiek jeste?, to dali Ci tam kompa z dost?pem do neta, za pomoc? którego poka?esz, jak adminstrowa? i kodowa? trzeba.

http://jantom.info
Kinimodek
[*]
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg
|Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów|

http://www.stronghold.unl.pl
ICEK
W?odek by? rzeczywi?cie bardzo ?yczliw? osob?, ani razu nie odmówi? mi pomocy, gdy mia?em jaki? problem... to takie dziwne z kim? rozmawia? ca?kiem niedawno a teraz s?ysze?, ?e ju? go tak po prostu nie ma..

www.modlinski.net
JakubG
Tragiczna wiadomo??... ?egnaj w?odku... [*]
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
arturg
[*]FrownFrown

http://www.wedkarze.info
bartek124
Nigdy bym si? nie spodziewa? takiej wiadomo?ci... teraz. Ale có?, na ka?dego przyjdzie czas.

W sumie jestem tu du?o krócej ni? W?odek, ale wiem, ?e praca jak? w?o?y? w Support jest nieoceniona. Dzi?ki Ci wielkie za to.

Odwiedzaj nas czasem ;)
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
rafnal
Na wst?pie chcia?em podzi?kowa? Administracji Supportu za udost?pnienie mi mozliwo??i napisania tego postu.

Do??czaj?c si? do s?ów kondolencyjnych u?ytkowników, w obecnej sytuacji chcia?em z?o?y? najszczersze kondolencje zmar?emu przyjacielowi W?odkowi. Wiele Mu zwadzi?czam oraz zapewne wielu z Was za to chc? podzi?kowa?. ostatnimi dniami wsólnie pracowali?my nad kilkoma projektami oraz W?odek przes?a? mi do poprawy Jego indywidualny projekt które(y) postaram si? jak najszybciej doko?czy? i opublikowa? jak ?yczy? by sobie tego zmar?y W?odek.

W?odku by?e? i b?dziesz najlepszym koleg? o któym nie zapomn?.
Spoczywaj w pokoju...

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl