ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,387
Najnowszy użytkownik: Tyka1125

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
16.06.2024 18:34:06
hehe. Nice

MajsterBieda
02.06.2024 00:44:49
Cool

Zbigniew@
01.06.2024 22:26:24
bubello Twój wpis ,przypomina mi bajkę ,dlaczego wyginęły mamuty.

bubello
28.05.2024 18:05:12
A ja od 13 lat na forum, ale większy komfort czuję siedząc w cieniu i obserwując co to się wydarza Frown

Zbigniew@
22.05.2024 20:58:20
Na forum iso błąd przed <!DOCTYPE wygląda jak utf8 z BOM

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Extreme Point System w PF v7
Borek
Chyba jednak tak:)
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
www.ddadc.com.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 16.06.2024 22:01:58
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Bochen
Tosz to przeca tak napisałem...
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
 
www.webstudio.sdgp.pl
Borek
A no takGrin ale i tak problem nie zniknąłSad
 
www.ddadc.com.pl
ku3ba1
Mógłby ktoś napisać albo zrobić screena jak dodać to pole w phpmyadminie? Wink
 
Bochen
Wklej to, co podane wyżej w dodatkowych stronach i zrób podgląd. Powinno załatwić sprawę.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
 
www.webstudio.sdgp.pl
Borek
No właśnie to nic nie daje. Pisałem o tym.
ale i tak problem nie zniknąłSad
 
www.ddadc.com.pl
ku3ba1
Podgląd robię i nic... :( Tabeli nie ma ;/ Jest ktoś kto wie jak to założyć? ;)

Edit:
Już wiem jak założyć tą tabelkę ;)

1. Wchodzimy w Panel Administracyjny> Zarządzanie stroną> Zarządzanie panelami> Dodaj nowy panel i w miejsce tekstu wpisujemy:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

2.Klikamy Podgląd! Nie zapisujemy!
3Tabale została utworzona i cieszymy się brakiem błędu w profilu ;)
Edytowane przez ku3ba1 dnia 30.11.2009 21:05:29
 
darnok08
Zauważyłem że Extreme Point System w PF v7 nie pokazuje w panelu "najaktywniejsi" administratorów. Jednak mi zależy by pokazywało.
Co i gdzie muszę dodać by pokazywało?
 
darnok08
Ta to też może być. Lecz, jak to nie problem to wolałbym dla administratorów, a dla głównego admina nie.
 
ku3ba1
A mi się w ogóle nie wyświetlają punkty w panelu Sad Kto pomoże? Proszę... Wink
 
darnok08
Dobra dzięki. Po prostu nie miałem czasu czytać kodu. A tym bardzie zastanawiać się nad szukaniem różnicy jaką jest poziom użytkownika:]
 
karolllek7
Witam.Ma ktoś give points kompatybilne z php-fusion v7.5 ??Jak ktoś się nie orientuje to była to wtyczka do wysyłania pkt przez userów.
 
www.ksv.cba.pl
Seichyn
Witam, mam mały problem z modem.
Wszystko poprawnie zrobiłem wg tematu (i pliku EPS by kefirek), jednak w statystykach profilu (oraz jego opisie w PA) nie wyświetla mi polskich liter robią się tzw krzaczki.
Np Zamiast słowa "Punktów" mam napisane "PuktAłw".
Próbowałem zmienić metodę porównywania napisów w tabelach w Bazie Danych jednak po zapisaniu wciąż było tak samo (brak metody zapisywania).

Czy można coś na to poradzić, jest możliwość ręcznej zmiany tych etykiet tekstowych, albo czy wyjdzie poprawiona wersja moda?

Pozdrawiam.
 
Bochen
Musisz zapisać sobie w kodowaniu odpowiednim dla twojej strony. Jeśli nie masz żadnego narzędzia do konwertowania kodowania w znakach to skopiuj sobie polskie litery z jakiegoś pliku z localami w miejscach, gdzie występują te dziwne twory i po problemie.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
 
www.webstudio.sdgp.pl
Seichyn
Wgrałem na nowo bazę z innym kodowaniem i edytowałem plik z locale.
Teraz wszystko wyświetla poprawnie.
Dziękuję i
Pozdrawiam.
 
Krzysiek1312
Fusion v7, wszystko standardowe. Na dwóch forach wrzuciłem bez problemu. Na nowym nie działa. Nic nie było wstawiane. Wrzucam pliki i Infernal Server Error 500. W czym może być problem?
Edytowane przez Pieka dnia 26.12.2009 00:47:48
 
Borek
Top_user_panel nie działa. Dodaję punkty przez PA a i tak zlicza źle. Tzn. w ogóle nie liczy punktów. Dodałem userowi 10 pkt. a w rankingu pisze, że 0. Zaś w w profilu wyświetla się dobrze.
 
www.ddadc.com.pl
k4
Pytanie czy jest jakiś sposób aby przeliczyło punkty za już istniejące posty, artykuły itd tak aby użytkownicy którzy mają już konto od dłuższego czasu też mieli punkty za posty które już napisali od razu pisze że ręcznie wprowadzenie tego nie wchodzi w rachubę bo mam prawie 15k użytkowników

Jeszcze jedna uwaga nie zlicza punktów za posty napisane po wprowadzeniu wtyczki pojawiają się tylko punkty które sam wprowadziłem.
Edytowane przez k4 dnia 02.01.2010 20:21:23
 
Bochen
Bo i zliczać nie będzie. Działa tylko od momentu zainstalowania i nic z tym nie zrobisz.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
 
www.webstudio.sdgp.pl
k4
Bochen napisał/a:
Bo i zliczać nie będzie. Działa tylko od momentu zainstalowania i nic z tym nie zrobisz.


No oki tylko nie zlicza postów które już zostały napisane po wprowadzeniu jej
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl