Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Kilka lat temu zdecydowa?em si? na mfusion - tylko dlatego, ?e jest dwuj?zyczny. Powiedzie?, ?e ?a?uj?, to za du?o - jestem zadowolony z wyboru. Z uwagi jednak na fakt, ?e projekt nie jest ju? rozwijany kosztem (i na pewno z korzy?ci?) v7, chcia?bym zapyta? Was o rad?.
Chcia?bym z czasem jako? zmieni? mfusion na zwyk?ego php-fusiona (by? mo?e z czasem, mam nadziej?, b?dzie wersja wieloj?zyczna). Co Waszym zdaniem powinienem zrobi? - szkoda mi inwestowa? czas i prac? w stron?, której w przysz?o?ci nie b?d? móg? ulepsza?.
Dzi?ki za po?wi?cony czas i pomoc.
Dobrej nocy.
P.S. Nadmieni? jeszcze, ?e po?o?y?em nacisk na rozwój mojej strony g?. w jednej wersji j?zykowej (pl), dlatego nawet teraz zmiana na v6 z pó?niejsz? opcj? v7 jest dla mnie w pe?ni akceptowalna. Potrzebuj? jednak fachowej rady czy to w ogóle technicznie jest mo?liwe. Thx.
Wiadomo?? doklejona:
inaczej zadam pytanie: czy aktualizuj?c ost. wersj? mfusion do v7 strona b?dzie ?miga?a poprawnie?
Edytowane przez lukassus dnia 12.11.2008 19:12:46