ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Rejestracja z potwierdzeniem Admina?
guru
Witam.
Szuka?em ale na pró?no (chyba ?e ?le szukam) wtyczki, lub modyfikacji która by w wersji 5.01 rejestracje zrobi?a za potwierdzeniem/akceptacj? admina.

Druga sprawa to jak zrobi? aby strona dodatkow? któr? dodaje i mia?a by? dost?pna tylko dla cz?onków zarejestrowanych nie by?a dost?pna po wpisaniu bezpo?reniego adresu bez zalogowania.

Przemek
Guru

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:24:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
1. Nie przypominam sobie aby kiedykolwiek byla taka modyfikacja, co jednak nie oznacza, ze jej nie bylo.
2. Podczas dodawania strony wybierz i ustaw w Dost?p dla: dla "Cz?onek". To zalatwi sprawe.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
guru
Pieka napisa?/a:
2. Podczas dodawania strony wybierz i ustaw w Dost?p dla: dla "Cz?onek". To zalatwi sprawe.

Niekoniecznie, je?eli adres strony wcze?niej by? dodany jako dost?p Publiczny i wyszukiwarki go zaindeksowa?y to nawet po ukryciu dla Cz?onków strona si? wy?wietla.
Guru

Pieka
Skoro wiesz lepiej, to nie bede Cie przekonywal, tym bardzie, ze nie mam na to ani czasu, ani ochoty.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
guru
Pieka napisa?/a:
Skoro wiesz lepiej, to nie bede Cie przekonywal, tym bardzie, ze nie mam na to ani czasu, ani ochoty.

No to po co odpisujesz? Myslalem ze wyrazilem sie jasno o co mi chodzi, o jaki efekt. Wed?ug mnie pownno to dzialac tak ze nawet jesli ktos wejdzie bezposrednio na linka wyskakuje mu strona nei jestes zalogowany Sad

Przemek
Guru

Pieka
guru napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

No to po co odpisujesz? Myslalem ze wyrazilem sie jasno o co mi chodzi, o jaki efekt. Wed?ug mnie pownno to dzialac tak ze nawet jesli ktos wejdzie bezposrednio na linka wyskakuje mu strona nei jestes zalogowany Sad

Przemek

I tak jest. Jesli tego nie rozumiesz, to moze warto odpoczac?
Czy Ty myslisz, ze ja pisze cos co mi sie wydaje? Malo, ze odpowidam w dziale, ktory od dawna nie ma wsparcia, to jeszcze mam znosic Twoje uszczypliwosci? O nie drogi Panie, w ten sposob bawic sie nie bedziemy.
Edytowane przez Pieka dnia 24.09.2008 10:03:47
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
guru
Pieka napisa?/a:
guru napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Przemek

I tak jest. Jesli tego nie rozumiesz, to moze warto odpoczac?

No to u mnie albo sie co? skopa?o albo cos nie|dziala.... Bo dziala tak jak opisalem.

Wiadomo?? doklejona:
Zrobi?em ma?? modyfikacj? rejestracji.
Teraz rejestracja dzia?a tak:
- w momencie rejestracji wysy?any jest mail do rejestruj?cego si? oraz do admina.
- mail do rejestruj?cego zawiera login i has?o oraz informacje i? admin zaakceptuje zg?oszenie w ci?gu jakiego? czasu.
- mail do admina zawiera informacj? o nowym u?ytkowniku i linku to aktywowania u?ytkownika.
- po klikni?ciu na linku zostaje wys?any mail do rejestruj?cego i? admin zaakceptowa? jego zg?oszenie i mo?e ju? korzysta? z portalu.

Pozdrawiam...
Edytowane przez guru dnia 03.10.2008 10:29:20
Guru

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl