ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przesta?y dodawa? si? posty w shoutboxie
zimi27
Nagle przesta?y mi si? doawa? posty w shoutboxie, wysy?am go (lub inni) i nic si? nie dzieje.
Podejrzewam, ?e mo?e to by? spodowane du?? ich ilo?ci? ju? zamieszczonych - w statystykach jest ich co? ponad 15000.

Prosz? o pomoc.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:27:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Sprawdz id ostatniego posta w shoucie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zimi27
Ostatnie ID=65535

Milka
To wpisz t? liczb? w szukajk? i zobacz na 2 wynik - ?wie?utki temacik Wink
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

zimi27
Okej ju? mi dzia?a, dzi?ki Milka i Pieka za pomoc Smile

rychuk75
Mój problem polega na tym ze mam php- fusion v6.01.6 i od jakiego? czasu nie mog? doda? ?adnych wpisów do SB. Zmieni?em go ju? na standardowy nadpisywa?em nowym i nic nie pomog?o mo?e ma kto? jaki? pomys?. Pozdrawiam i czekam na wsparcie

Szapko
Jako, ?e dopisa?e? si? do tego tematu, to wnioskuj?, ?e ID ostatniego z postów w SB u ciebie to 65535?
Je?eli tak, to z tego co znalaz?em na forum (dotycz?ce postów na forum) wynika, ?e musisz wej?? do PHPMyAdmin, do swojej bazy danych. Nast?pnie do tabeli [prefix]shoutbox [Struktura] i edytowa? pole shout_id. Typ zmieni? na bigint i d?ugo?? na 12.

rychuk75
Ostatni ID u mnie to 23 nie ma za wile postów bo je usun??em mog? je edytowa? natomiast pow pisaniu post si? nie pojawia i w tym jest problem w?a?nie. Zrobi?em jak podpowiedzia?e? ale tez nie pomog?o.
Mo?e jaki? inny pomys?.

Wiadomo?? doklejona:
I w?a?nie odkry?em ze komentarzy tez nie mog? do artyku?ów dopisa? ta sama sprawa pisze i nie pokazuje ich

Wiadomo?? doklejona:
zauwa?y?em pewn? nieprawid?owo??. Otó? jak mam w??czona funkcje: W??czy? filtr Zabronionych S?ów? w PA to mi nie dodaje postów je?li j? wy??cz? to posty dodaje w czym mo?e by? problem. Mo?e kto? pomo?e
Edytowane przez rychuk75 dnia 31.08.2010 20:55:40

marcinpnd
Witam,
prosz? o pomoc w zwi?zku z problemem który wynik? do?? nagle i niespodziewanie Smile
W pewnym momencie przesta?o pokazywa? tre?? postów na forum i shoutboxie d?u?szych n 8-10 znaków, nie wiem kompletnie co mo?ne by?, po edycji posta jest widoczny w oknie edycji a normalnie nie pokazuje.

Dzi?ki z góry za pomoc i pozdrawiam.

Wiadomo?? doklejona:
Widz? ?e specjalistów tu nie ma Sad
Edytowane przez marcinpnd dnia 30.10.2010 22:27:53

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl