ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: Zbigniew@

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

JazOOn
17.03.2021 21:11:39
Nic mi nie gadajta o staruszkach... w tym roku mi 40stka stuka Grin

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Nie da się zalogować przez IE przy korzystaniu z aliasu
Pieka
jamnik_sst napisał/a:
Panie Pieka próbowałem wszystkich z tych sposobów.. a co do aliasu .. to także sprawdzałem już ten myk. I niestety próba logowania bez aliasu także kończy sie niepowodzeniem.

Panie jamnik, problem w tym, ze to nie jest PHP-Fusion, tylko eXtreme Fusion.
Poza tym jest namieszane w maincore.php i/lub w setuser.php.
Co? Nie wiem, nie ja modyfikuje Twoje pliki.
Najlepiej bedzie oba nadpisac, ale TYLKO plikami odpowiednimi do wersji strony.

P.S. Nie widze stopki PHP-Fusion, wiec koloruje..
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 18:52:12
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
jamnik_sst
Aha oki nadpisze te pliki i zobaczymy czy to cos da...
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 20:33:07
 
http://saintseiya.netserwer.pl/
ela
Nie moge zalogować sie z IE ale tylko na jednym komputerze. Nie mogę zalogować sie na swoją stronę ale rozwnież nie moge zalogowac sie na konto na tej stronieSad((( Wyglada na to,że nie moge logowac sie na zadnej stronie zrobionej za pomoca php-fusionSad(( Wszystkie poprzednie wskazowki przeczytalam i przetestowalamSad( Niestety nic nie pomoglo.. i chyba nie moglo pomóc bo na innych komputerach moge zalogowac sie nawet z IE. Błąd jest gdzies w ustawieniach tego kompaSad( Moze przeglądarki? Z FireFoxa chodzi a z IE nieSad( Bardzo prosze o pomoc!! I informację gdzie moge poczytać o maskowaniu. Dziekuje Ela
Edytowane przez Pieka dnia 11.04.2008 22:34:00
 
Pieka
ela napisał/a:
Nie moge zalogować sie z IE ale tylko na jednym komputerze...

Sprawdz ustawienia IE na tym konkretnym komputerze, w tym glownie, czy jest wlaczone akceptowanie cookies.
Nie zawadzi sprawdzic przy okazji jaki jest na nim poziom ustawien bezpieczenstwa (Opcje internetowe), czyli zakladki "Prywatność" oraz "Zabezpieczenia".
Edytowane przez Pieka dnia 09.04.2008 22:20:25
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
ela
Obsługa cookies jest wlaczona, poziom bezpieczenstwa jest ustawiony na "niski"Sad( Więc nie tu lezy problem. Na inne strony, konta moge logowac sie normalnie. Na tym komputerze wczesniej tez mogłam logowac sie. Od jakiegos czasu dopiero pojawil sie problem.Sad(
Edytowane przez Pieka dnia 11.04.2008 22:33:41
 
Pieka
Sprawdz, czy wymienione strony przypadkiem (lub specjalnie) nie zostaly dodane do listy blokowanych.
Sprawdz rowniez, czy nie masz zainstalowanego oprogramowania, ktore zabpobiega wykonywaniu JS.
Moze jakis nowy program zabezpieczajacy komputer?
Nie zapomnij wyczyscic pamiec przegladarki oraz cookies.
Podaj prosze przy okazji adres swojej strony.
Edytowane przez Pieka dnia 10.04.2008 13:26:07
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
ela
WitamSmile NiestetySad(strona ta ani zadna inna nie jest zablokowana, skrypty JS wykonuja sie normalnie, pierwsze co zrobilam to wyczyscilam cookies i całą zawartosc offlineSad
na strone www.php-fusion.pl tez nie moge logowac sie pod IESad
żadnego nowego programu nie instalowalamSad( Moja stronka jest pod adresem
www.sp-katy.yoyo.pl dopiero zaczęłam ja robic wiec jeszcze nic wielkiego tam nie ma. Buuuu co ja mam z tym zrobic? Mogę pracować na FireFoxie ale chce wiedziec gdzie jest problemSad( Pomóż plsSmile))


PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 11.04 - 17:39

Edytowane przez Pieka dnia 11.04.2008 17:38:11
 
bartek124
v6.00.304 © 2003-2005? Przecież jest najnowsza wersja v6.01.13!
//Kolego, to nie jest meritum tego tematu, proszę nie zbaczać z całości - jantom
Edytowane przez jantom dnia 11.04.2008 16:51:36
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!
 
www.bartek124.net
ela
Czy mi ktos pomoze?? Nie rozumiem uwag dotyczacych zmiany tematuSad Przeczytałam wszystkie posty w tym temacie i wydaje mi sie ze zadaję pytanie w temacie... Przyjmę rowniez odpowiedz: "nie umiem Ci pomóc bo to czasem trudne na odległosc..." Ale wierze, ze jednak ktos potrafi mi pomoc.. Pozdrawiam ElaSmile
 
MeTeo
Ela - jeżeli na support też się nie możesz z IE zalogować, to coś nie tak z twoja przeglądarką. Jeżeli nie potrzebujesz IE do zastosowań firmowych to jest on Ci zbędny Wink Firefox to więcej możliwości Wink No i bezpieczniejszy Wink
 
Pieka
ela napisał/a:
Czy mi ktos pomoze?? Nie rozumiem uwag dotyczacych zmiany tematuSad Przeczytałam wszystkie posty w tym temacie i wydaje mi sie ze zadaję pytanie w temacie...

Przeciez kolezance wyraznie napisalem, ze ma nie zmieniac nazwy tematu podczas odpowiedzi.
Jest takie pole jak "Nazwa tematu:", ktore nalezy wypelnic TYLKO w przypadku zakladania nowego, a nie w trybie odpowiedzi. Bede zobowiazany za przestrzeganie.


ela napisał/a:
..Przyjmę rowniez odpowiedz: "nie umiem Ci pomóc bo to czasem trudne na odległosc..."

Obawiam sie, ze tak bedzie nie tylko z mojej strony, ale rowniez ze wzgledu na brak zwiazku z tematem, ktory brzmi "Nie da się zalogować przez IE przy korzystaniu z aliasu". Kladlbym tu szczegolny nacisk na zaznaczone kolorem czerwonym.
I nie jest to moja zla wola. Po prostu nie ma to zadnego zwiazku z PHP-Fusion i stanowi problem, jak sama stwierdzilas "Tylko tego jednego komputera".
Prosze zatem w razie potrzeby kontynuowac w dziale "Off Topic".
Nim to jednak uczynisz, zapoznaj sie z tematem: http://www.php-fu...ad_id=3929, byc moze w nim znajdziesz rozwiazanie.
Mysle, ze na tym zakonczymy.


P.S. Widze, ze prosilas kilka postow wyzej o informacje nt. aliasu, prosze: http://pl.wikiped...nternetowy
Edytowane przez Pieka dnia 11.04.2008 22:37:38
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
wasio
Jak wstawić ten skrypt
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
z poziomu phpmyadmin? Wchodze dokładnie tam jak napisał Pan Pieka i nie wiem gdzie to wstawić. Prosze o pomoc.
Edytowane przez wasio dnia 22.11.2009 21:09:21
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl