Zobacz temat
Umiejscowienie tematów
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.09.2007 08:44:57
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Dla mnie najpowa?niejszym dzia?em forum jest Modyfikacja skryptów. I patrz?c z perspektywy 3-ech lat czytania forum widz? ?e wi?kszo?? nowych Kolegów(ale nie tylko) swoje nabo?ne ?yczenia umieszcza w tym dziale-co moim zdaniem jest jakim? totalnym nieporozumieniem. Potencjalny u?ytkownik forum szuka w tym dziale rozwi?za? swoich problemów i w zasadzie gro tych rozwi?za? znajdzie, tu ale w tematach przyklejonych. Je?li chodzi o tematy przyklejone tak powinno by? skoro problem zosta? rozwi?zany-przyklejamy dla potomnych. Ale ta kategoria jest tak?e naszpikowana tematami wybaczcie o "d u p e r-szmitach" za?miecaj?cymi j?. S? odpowiednie kategorie typu Propozycje U?ytkowników, Przedszkole wi?c korzystajmy z nich bo one do tego s?. Natomiast kategoria Modyfikacje Skryptów owszem mam problem z konkretnym skryptem pokazuje go i pytam. Pisz? to bo porz?dek na forum jest coraz lepszy s? jednak jeszcze pewne nie?cis?o?ci. I zaznaczam, ?e je?li natrafi? na tego typu post w tej kategorii bed? pod nim pisa? o tym do bólu, a? dotrze do wszystkich i wcale nie po to, ?eby nabija? posty bo tych ju? mi starczy. dopisane w edycji dzi?ki za pw poprawi?em bulu na bólu bo wygl?da?o fatalnie z tym ortem Edytowane przez wlodekp dnia 04.09.2007 18:42:25 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 00:44:07
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Piotrek |
Dodany dnia 04.09.2007 13:58:38
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
?wi?ta prawda. A to jedno z najwa?niejszych: S? odpowiednie kategorie typu Propozycje U?ytkowników, Przedszkole wi?c korzystajmy z nich bo one do tego s?. Natomiast kategoria Modyfikacje Skryptów owszem mam problem z konkretnym skryptem pokazuje go i pytam. |
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 04.09.2007 14:22:52
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 538 Data rejestracji: 13.01.2007 12:04 |
Dzi?kuje @wlodekp za t? informacje. My?l?, ?e ka?demu si? to przyda bo faktycznie taki problem tu wyst?puje. I cieszy mnie fakt, ?e Ci? on interesuje.
Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
Przejdź do forum: |