ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Extreme Point System w PF v7
Borek
Chyba jednak tak:)
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

www.ddadc.com.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:53:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Bochen
Tosz to przeca tak napisa?em...
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
Borek
A no takGrin ale i tak problem nie znikn??Sad

www.ddadc.com.pl
ku3ba1
Móg?by kto? napisa? albo zrobi? screena jak doda? to pole w phpmyadminie? Wink

Bochen
Wklej to, co podane wy?ej w dodatkowych stronach i zrób podgl?d. Powinno za?atwi? spraw?.

www.webstudio.sdgp.pl
Borek
No w?a?nie to nic nie daje. Pisa?em o tym.
ale i tak problem nie znikn??Sad

www.ddadc.com.pl
ku3ba1
Podgl?d robi? i nic... :( Tabeli nie ma ;/ Jest kto? kto wie jak to za?o?y?? ;)

Edit:
Ju? wiem jak za?o?y? t? tabelk? ;)

1. Wchodzimy w Panel Administracyjny> Zarz?dzanie stron?> Zarz?dzanie panelami> Dodaj nowy panel i w miejsce tekstu wpisujemy:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

2.Klikamy Podgl?d! Nie zapisujemy!
3Tabale zosta?a utworzona i cieszymy si? brakiem b??du w profilu ;)
Edytowane przez ku3ba1 dnia 30.11.2009 21:05:29

darnok08
Zauwa?y?em ?e Extreme Point System w PF v7 nie pokazuje w panelu "najaktywniejsi" administratorów. Jednak mi zale?y by pokazywa?o.
Co i gdzie musz? doda? by pokazywa?o?

darnok08
Ta to te? mo?e by?. Lecz, jak to nie problem to wola?bym dla administratorów, a dla g?ównego admina nie.

ku3ba1
A mi si? w ogóle nie wy?wietlaj? punkty w panelu Sad Kto pomo?e? Prosz?... Wink

darnok08
Dobra dzi?ki. Po prostu nie mia?em czasu czyta? kodu. A tym bardzie zastanawia? si? nad szukaniem ró?nicy jak? jest poziom u?ytkownika:]

karolllek7
Witam.Ma kto? give points kompatybilne z php-fusion v7.5 ??Jak kto? si? nie orientuje to by?a to wtyczka do wysy?ania pkt przez userów.

www.ksv.cba.pl
Seichyn
Witam, mam ma?y problem z modem.
Wszystko poprawnie zrobi?em wg tematu (i pliku EPS by kefirek), jednak w statystykach profilu (oraz jego opisie w PA) nie wy?wietla mi polskich liter robi? si? tzw krzaczki.
Np Zamiast s?owa "Punktów" mam napisane "PuktA?w".
Próbowa?em zmieni? metod? porównywania napisów w tabelach w Bazie Danych jednak po zapisaniu wci?? by?o tak samo (brak metody zapisywania).

Czy mo?na co? na to poradzi?, jest mo?liwo?? r?cznej zmiany tych etykiet tekstowych, albo czy wyjdzie poprawiona wersja moda?

Pozdrawiam.

Bochen
Musisz zapisa? sobie w kodowaniu odpowiednim dla twojej strony. Je?li nie masz ?adnego narz?dzia do konwertowania kodowania w znakach to skopiuj sobie polskie litery z jakiego? pliku z localami w miejscach, gdzie wyst?puj? te dziwne twory i po problemie.

www.webstudio.sdgp.pl
Seichyn
Wgra?em na nowo baz? z innym kodowaniem i edytowa?em plik z locale.
Teraz wszystko wy?wietla poprawnie.
Dzi?kuj? i
Pozdrawiam.

Krzysiek1312
Fusion v7, wszystko standardowe. Na dwóch forach wrzuci?em bez problemu. Na nowym nie dzia?a. Nic nie by?o wstawiane. Wrzucam pliki i Infernal Server Error 500. W czym mo?e by? problem?
Edytowane przez Pieka dnia 26.12.2009 00:47:48

Borek
Top_user_panel nie dzia?a. Dodaj? punkty przez PA a i tak zlicza ?le. Tzn. w ogóle nie liczy punktów. Doda?em userowi 10 pkt. a w rankingu pisze, ?e 0. Za? w w profilu wy?wietla si? dobrze.

www.ddadc.com.pl
k4
Pytanie czy jest jaki? sposób aby przeliczy?o punkty za ju? istniej?ce posty, artyku?y itd tak aby u?ytkownicy którzy maj? ju? konto od d?u?szego czasu te? mieli punkty za posty które ju? napisali od razu pisze ?e r?cznie wprowadzenie tego nie wchodzi w rachub? bo mam prawie 15k u?ytkowników

Jeszcze jedna uwaga nie zlicza punktów za posty napisane po wprowadzeniu wtyczki pojawiaj? si? tylko punkty które sam wprowadzi?em.
Edytowane przez k4 dnia 02.01.2010 20:21:23

Bochen
Bo i zlicza? nie b?dzie. Dzia?a tylko od momentu zainstalowania i nic z tym nie zrobisz.

www.webstudio.sdgp.pl
k4
Bochen napisa?/a:
Bo i zlicza? nie b?dzie. Dzia?a tylko od momentu zainstalowania i nic z tym nie zrobisz.

No oki tylko nie zlicza postów które ju? zosta?y napisane po wprowadzeniu jej

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl