ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[OH] Nicks Mod - kolorowanie, style, prefixy dla nicków
Pieka
Pomoc w j?zyku angielskim mo?na uzyska? na supporcie UK: http://www.php-fu...pporty.php
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:37:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
user23
http://www.kepfel...es.hu_.png

236. post. Prosz?.
"PHP-Fusion Smile"

http://www.f1superliga.besaba.com/news.php
Adek
Mi wywala taki b??d
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

bogdan
Sporo jest o tym opisane m.in. i w tym temacie -> http://www.php-fu...ost_178018
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
staszekskobel
Cze??,

posiadam nicks-mod (kolorowanie nicków) wszystko dzia?a, ale jest 1 mankament, mam np. grupy: jvip(br?zowy),vip(niebieski),svip(zielony),moderator(?ó?ty).

Jest osoba która jest vipem i nick ma niebieski, nale?y do grupy jvip oraz vip czyli wszystko ok.

Gdy chce j? doda? do svip to nie ma problemu dodaje, ale kolor zostaje niebieski(vip).

Natomiast gdy zdegraduje i nadam svip oraz jvip dostaje kolor z svipa czyli ok, gdy dodam j? do vip automatycznie dostaje kolor vipa.....

Kto? ma pomys? co jest nie tak albo co ?le robi? ? to samo jest gdy kto? jest svipem, a chce go zrobi? moderatorem Frown

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - khaman 29.09.2016 13:28

adi
Witam troszku zamota?e? tymi vip, ale jak kto? jest w 2 czy nawet 3 grupach to sam sobie w profilu wybiera kolor jaki chce mie?.

radiosilesia.de
staszekskobel
Po 2h w ko?cu uda?o mi si? wykmini?, dodaje u?ytkownika do grup, nast?pnie wchodz? w jego profil,daj? edycj? i tam jest na samym dole podstawowa grupa czyli ta z której ma si? kolor pojawia?.
Czyli wydaje mi si?,?e dok?adnie jak Ty napisa?e?, sam u?ytkownik w swoim profilu mo?e wybra? sobie chyba te? kolor Smile

adi
Witam nie chyba tylko tak jest, ty nadajesz, ale u?ytkownik sam to mo?e zmieni?, standardowo jak go dodasz to chyba od razu si? dodaje ta grupa, tyle ?e jak jest w 2 czy 3 to zawsze doda si? ta ostatnia chyba, ale nie jestem pewny.

Pozdrawiam.

radiosilesia.de
Kameleonek
Witam w ustawieniach wtyczki mam b??d i nic si? nie zapisuje.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

co to oznacza? Za pomoc dzi?kuj? :)

PW od moderatora:
  1. Kody i kody b??dów w code - khaman 26.10.2018 11:18

Edytowane przez Kameleonek dnia 26.10.2018 11:43:50

veto27
Nie masz tabeli w bazie.

Kameleonek
A jak mam j? doda??

khaman
Mo?liwe, ?e wtyczka nie dzia?a z nowsz? wersj? PHP-Fusion, dawno nie by?a aktualizowana i raczej nie b?dzie.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Pieka
Sprawd?cie plik v7-nicks_mod_16_fix.zip z pierwszego posta. Chwilowo nie mam czystej instalki v7, wi?c g?owy nie dam, ?e dzia?a jak powinno. W ka?dym razie wprowadzi?em poprawki dotycz?ce instalacji, zwi?kszonej ilo?ci znaków prefiksu oraz poprawk? b??du zwi?zanego z primarygroup.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Kameleonek
Próbowa?em ale to samo wyskakuje Sad. S? jakie? inne sposoby?

Pieka
Niestety pomyli?em si? podczas edycji i dlatego. Do 5 minut dodam poprawione pliki.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Kameleonek
O to super, dzi?kuj? Smile.

Pieka
Sprawd? pliki z pierwszego posta. Dzia?ania nie sprawdza?em ale instaluje si? my?l? poprawnie. Sam oce?. Reszt? niech si? autor zajmie Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Kameleonek
Super! Jeszcze raz dzi?kuj? za pomoc, dzia?a ?wietnie Smile.

Pieka
Ciesz? si? Smile Powodzenia ze stron?.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl