ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wysy?anie maili za pomoc? zewn?trznego serwera
sorand
Witam. Z tego co powy?ej wywnioskowa?em, ?e maj?c poczt? na o2.pl nie b?d? mia? mo?liwo?ci odbierania e-mail'i ze strony. Próbowa?em kilka razy zmieniaj?c ustawienia, mam na serwerze zablokowan? funkcj? fsockopen().
Wykorzystuj?c adres z o2.pl i konto na gmail, uda?o mi si? skonfigurowa? ustawienia tak, ?e bez problemu dzia?a wysy?anie wiadomo?ci z panelu kontakt z u?yciem formularza na darmowy adres na o2.pl.
w g?ównych ustawieniach poda?em adres
w ró?nych ustawieniach doda?em jak napisa? wy?ej PIEKA:
1. Adres serwera SMTP: ssl://smtp.gmail.com:465
2. U?ytkownik SMTP:
3. Has?o SMTP: Twoje haslo

Zadzia?a?o, wiadomo?ci na darmowe konto o2.pl dzia?aj?.

www.andrzej.edu.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:37:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
neotronik
Witam.
To pocz?tek przygody wi?c prosz? o wyrozumia?o??.
Mam na serwerze zablokowan? funkcj? fsockopen, ale tworz?c u?ytkownika przez admina wysy?a maila na podanego w nowym koncie.
Taka wiadomo?? powitalna ?e konto zosta?o utworzone i masz taki login a takie has?o.
Oba konta s? na wp.pl a serwer na darmowym prv.pl.
Oczywi?cie kontakt nie dzia?a, odzyskiwanie has?a te?, informacja ?e mail jest wys?any ale nic nie dochodzi do celu.

Ja jestem zielony bo zacz??em przygod? ze stronami i PHP od zera 3 dni temu, ale mo?e b?dziecie mieli pomys? jak wykorzysta? t? form? wysy?ania maila do kontaktu a przynajmniej odnowieniem has?a.

Jutro b?d? kombinowa? jak wklei? bramk? orange http://sms.orange... w kontakt ewentualnie zamiast fomula?a mailowego i pozmienia? troch? tekst.

To moja stronka je?eli b?dzie pomocne neotronik.prv.pl.
Edytowane przez neotronik dnia 03.11.2011 11:37:49

neotronik.prv.pl
tomek0o7
Funkcja wysy?ania mail'i jest mo?liwa, ale tylko z wewn?trznych adresów mailowych. Dodam, ?e maile dotycz?ce aktywacji, przypomnienia has?a dochodz?, nie dochodz? maile z formularza kontaktowego. :|

Je?li zostawiam puste pole konfiguracji to te? nie dzia?a i wyskakuje
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jesli wpisze adres SMTP to wyskakuje

A wpisuje tak:

Ju? mi brakuje pomys?ów. Mam nadzieje, ?e kto? mi pomo?e rozgry?? ten problem. Z góry dzi?ki ;)

http://installsat.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl