ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
The Kroax v7
mateusz89net
Mam zainstalowane FEP, a nie ma sposobu aby naprawi? b??d bez usuwania jednej z ktorychs wtyczek ?

EDIT :

po odinstalowaniu FEP Kroax dziala Smile ale mi zalezy na dzialaniu obydwóch wtyczek, ale tak czy tak leci Pomóg? Smile

___

Aha zapomnia?em ze nie jestem autorem tematu Wink a wiec jest sposob zeby sie te wtyzki nie gryz?y ?
Edytowane przez mateusz89net dnia 11.12.2008 11:53:18

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:37:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
skysis
Oka a mi wyskakuje takie cosik:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 14.12.2008 22:50:53

http://www.gimciech.info
Cyrik
Ja mam taki problem - na pocz?tku filmik (nawet 4 megowy) ?adowa? si? bez problemu. Potem ?adowa? si? do 7 procent (dzia?a? tylko chwilk?) ,teraz nie ?aduje wogóle ( wygl?da jakby ?adowa? ca?y czas ale efektów brak) ,ponadto
przy zg?aszaniu nie dzia?aj?cego linka wywala mi co? takiego

Efekt - maila o zg?oszeniu nie dzia?aj?cego linka dostaj?, nie dodaje jednak takiej informacji w samym module.
Próbowa?em dodawa? media przez ftp,przez uploader i przez nades?anie pliku.
Jeste?cie w stanie pomóc ?

Wiadomo?? doklejona:
Czy kto? wie gdzie le?y problem ? chcia?bym wystartowa? z portalem ju? nied?ugo a ta wtyczka jest niezwykle istotna.

Edycja:
Oto czego si? dowiedzia?em na forum twórcy wtyczki:
Linki do plików nale?y podawa? z pe?nym adresem - http://www.
Przy dodawaniu filmów nale?y uwa?a? na maksymalny rozmiar pliku.
Reszta informacji znajduje si? w pliku instalacyjnym albo readme.
Bardzo wa?ne jest te? pami?tanie o ustaleniu chmodów dla katalogu uploads i jego podkatalogów (777).
Edytowane przez Cyrik dnia 11.01.2009 02:09:45

laguz gathanar tau sang
Mi wszystko dzia?a dobrze, ale strasznie wolno, czy mo?na to jako? rozwi?za??

rash
Cze??.

Mam pytanie zainstalowa?em t? wtyczk? wszystko dzia?a ?adnie lecz jest jeden malutki problemik w rozk?adzie paneli. Chodzi mi dok?adnie o to i? jak uaktywni? panel z polecanymi filmami to pokazuje on si? po lewej stronie przy ka?dym filmie lecz film zamiast pokazywa? si? obok tego panelu to jest wy?wietlany pod nim przez co pozostaje du?a luka no z lekka psuje to wygl?d. Poni?ej podaje obrazek jak to wygl?da a jak bym chcia?.

www.gdzservers.pl/images/info.jpg

Dzi?kuje za pomoc.

Aha i tak offt nie ma ju? tej strony mojej która mia?a z?? stopk?.
Edytowane przez rash dnia 18.01.2009 16:17:03

laguz gathanar tau sang
Hmm, chyba nikt nie odpowie mi na pytanie czemu Kroax ?aduje sie tak wolno, a filmy jeszcze wolniej!!!

Kinimodek
Mo?e masz po prostu wolne ??cze internetowe... To w wi?kszo?ci od tego zale?y...
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg
|Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów|

http://www.stronghold.unl.pl
rash
Czy dosta? bym odpowied? n moje pytanie?

jantom
Efekt interpretowania kodu przez FF. Zmieniasz w:
/infusions/the_kroax/embed.php
linia 224
na

To poprawka na odje?d?aj?cy film.

http://jantom.info
kidler
Nowy kroax Smile

A jak zrobi? ?eby w panelu losowe filmy wy?wietla?y si? 2 filmy a nie jeden?
kidler dodał/a następującą plik:
the_kroax_74.zip [984.99kB / 984 Pobrane]

www.smsik.info
schriker
Ja mam natomiast taki problem. Gdy wchodz? w kategorie plików i wybieram zg?o? "niedzia?aj?cy link" Wywala mi taki b??d w oknie wysy?ania b??dnego linku:

Pobierz kod źródłowy  GeSHi: PHP
  1.  
  2. Notice: Undefined variable: broken_id in /var/www/sites/yoyo.pl/k/o/konsolkaeu/infusions/the_kroax/report.php on line 44
  3.  
  4. Notice: Undefined variable: broken_id in /var/www/sites/yoyo.pl/k/o/konsolkaeu/infusions/the_kroax/report.php on line 46
Zinterpretowano w sekund: 0.017, wykorzystano GeSHi 1.0.8.10

Wiadomo?? o zg?oszeniu dochodzi na PW, ale w PA w "error reports" nie ma nic :/ Wie kto? jak to naprawi? ?

Edit:

pod:

Wklej:

Edytowane przez schriker dnia 24.02.2009 18:13:47

VirtualPS
Witam mój problem polega na dziwnym b??dzie w losowym wy?wietlaniu filmów. ;( Problem widoczny jest pod linkiem: www.4story-info.y....

Vallhalen
Pytanie, jak zwi?kszy? domy?le rozmiary odtwarzacza kroaxowego ?
Troszeczk? ma?y jest domy?lnie Sad
Na odpowiedz nalezy czeka? cierpliwie....

radomoaza
Aktualnie przenosz? stron? na V7 i mam k?opot z Kroaxem.
Po zainstalowaniu Kroaxa wywala mi b??d po klikni?ciu na komentarze:
Notice: Undefined variable: comment_id in

Sprawdzi?em baz? i s? wpisy po Kroaxie 5.3 mimo ?e przed aktualizacj? do v7 odistalowa?em go i usun??em.

Ma kto? jaki? pomys? co z tym zrobi?? Mo?e usun?? niepotrzebne wpisy z bazy, pytanie tylko jak?

Znalaz?em rozwi?zanie na stronie autora. Tytu?em wst?pu po odinstalowaniu kroaxa wpisy zostaj? w?a?nie po to aby po wgraniu nowej wersji nadal dzia?a?y (ku mojemu mi?emu zaskoczeniu).
Kroax 7.4 ma wbudowan? aktualizacj?. Wystarczy przej?? do zak?adki ustawienia i na samym dole klikamy kolejne aktualizacje a? do ostatniej.

Je?li chodzi o brak komentarzy to trzeba w pliku callcomments.php linijk?:

zast?pi?:

Edytowane przez radomoaza dnia 01.04.2009 22:10:11

Bochen
Pad?o ju? chyba pytanie, ale odpowied? niestety nie. Na pocz?tku po zainstalowaniu hasa?o wszystko sprawnie i pi?knie. Teraz, gdy chce uruchomi? jaki? film (nawet ten który wcze?niej dzia?a?) ?adowanie filmu nie ma ko?ca. Wie kto? co mo?e by? przyczyn?? Filmy na Youtube dzia?aj? napewno, a jak dodam na strone to nic z tego. Dam adres w razie potrzeby i mam nadzieje, ?e kto? pomo?e.

www.ets.sdgp.pl
Edytowane przez Chemikpil dnia 08.04.2009 11:57:09

www.webstudio.sdgp.pl
khaman
Lascar, a na jakim hoscie masz stron?? Mam identyczny problem (jeszcze nie rozwi?zany).Twórca zrobi? dalsze wsparcie dla Kroaxa p?atne (minimum 30$).
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Bochen
Strona stoi na ameryka?skim ho?cie surpashosting. Wszystko inne dzia?a tylko z tym problem teraz. My?la?em, ?e mo?e co? ja zepsu?em kombinuj?c przy czym?, bo wcze?niej mi dzia?a?o, a teraz co chwila ludzie zg?aszaj?, ?e filmiki nie chc? si? uruchomi?...

W takim razie b?de zmuszony zrezygnowa? z tego modu(?) server ogromny i tani, ale no dop?aca? to ju? raczej nie da rady z mojej strony.

www.webstudio.sdgp.pl
Kopciak77
No i ja mam te? taki problem dzia?a?o do czasu a teraz nic ,to jaka? ?ciema ten Kroax V7 !

grzechx
Witam ,
Przy próbie wy?wietlenia filmiku ?aduje on si? w niesko?czono??. Gdy zg?aszam nie dzia?aj?cy link pojawia si? komunikat

Kto? wie o co chodzi?
Czy jest chocia? alternatywa dla Kroaxa pod PF v7 ?
Edytowane przez grzechx dnia 26.05.2009 15:51:15

khaman
Kto? wie o co chodzi?

Brak / z?a aktualizacja.

Kroax chodzi dobrze (wersja 7.5 patrz: http://tv.khaman.pl), jednak w nowszych wersjach nie jest juz dost?pny na zasadach GPL (za darmo). Alternatywy (infusiona) jako takiej nie ma ale poszperaj na forum jest wiele metod wklejania filmików.
Edytowane przez khaman dnia 26.05.2009 19:39:31
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl