ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Darmowy hosting (free hosting)
qatryk
MajsterBieda napisa?/a:
Ja natomiast polecam webege.com - NIC nie dodaj? Cool.

Nie chce nic mówi?, ale webege.com i 000webhost.com to jest to samo.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:37:22
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
cyberia12
Witam mam pytanie!
Od pewnego czasu kiedy wgra?em nowy szablon strona zacz??a mi si? wolno ?adowa?,a mam stron? na cba...
Proste pytanie czy zna kto? lepsze hostingi od cba.pl?
Edytowane przez Pieka dnia 21.07.2010 21:05:52

Reyn
2ap.pl - podobno najlepsza darmówka Wink
Edytowane przez Pieka dnia 21.07.2010 21:10:36

MajsterKos
Siemasz wszystkim ;]
W?a?nie chcia?em napisa? o hostingu na 2ap.pl moim zdaniem jest to ?wietny darmowy hosting. Wejd?cie sobie na stron? g?ówn? tego hostingu i zobaczcie dok?adne specyfikacje ;]
Najlepsze w tym hostingu jest to, i? nie ma reklam i 1gb na stron? i nie ma limitu transferu, jak i kont ftp ;]

To jest moja stronka w?a?nie na tym hostingu: majsterkos.tk stron? za?o?y?em wczoraj, tak?e nic specjalnego tam nie ma oprócz czystego oprogramowania PHP-Fusion v7 ;]

Polecam równie? darmow? domen? www.dot.tk z ko?cówk? ".tk", moim zdaniem to lepsze ni? np. ko?cówka ".cba.pl" lub ".yoyo.pl", ale to ju? jak kto woli ;]

Pozdrawiam, ?ukasz ;]

GosciuOdKanapek
MajsterKos napisa?/a:
Siemasz wszystkim ;]
W?a?nie chcia?em napisa? o hostingu na 2ap.pl moim zdaniem jest to ?wietny darmowy hosting. Wejd?cie sobie na stron? g?ówn? tego hostingu i zobaczcie dok?adne specyfikacje ;]
Najlepsze w tym hostingu jest to, i? nie ma reklam i 1gb na stron? i nie ma limitu transferu, jak i kont ftp ;]

To jest moja stronka w?a?nie na tym hostingu: majsterkos.tk stron? za?o?y?em wczoraj, tak?e nic specjalnego tam nie ma oprócz czystego oprogramowania PHP-Fusion v7 ;]

Polecam równie? darmow? domen? www.dot.tk z ko?cówk? ".tk", moim zdaniem to lepsze ni? np. ko?cówka ".cba.pl" lub ".yoyo.pl", ale to ju? jak kto woli ;]

Pozdrawiam, ?ukasz ;]

Jak zobaczy?em ten "duecik" to troszk? nie wierzy?em, ?e co? takiego za darmoch? mo?na mie?. Dla mnie chocia? mam ju? wykupion? swoj? domen? i hosting to to jest bomba! Pfft
Jak zobaczy?em ten "duecik" to troszk? nie wierzy?em, ?e co? takiego za darmoch? mo?na mie?. Dla mnie chocia? mam ju? wykupion? swoj? domen? i hosting to to jest bomba! Pfft
sygna.jpg
REGULAMIN - SKARBNIC? WIEDZY
Pomog?em? Kliknij przy moim po?cie pomoc.jpg!

Arnoldus
A ja polecam darmowy hosting http://www.dejm.pl

-10 GB na stron? www i 100 GB transferu/msc
-Brak reklam
-PHP 5.3.8
-MySQL 5.1.61

poki289
Osobi?cie polecam darmowy hosting FWL.pl.
- Brak limitów (pojemno??, transfer, baza danych).
- Darmowa subdomena fwl.pl.
- Brak reklam.
- Program Partnerski (20 poleconych = domena pl, 40 poleconych = 20z?, 100 poleconych = 50z?).
Edytowane przez poki289 dnia 10.01.2013 09:24:17

www.add-ons.pl
glanek
Ja ostatnio znalaz?em fajny zagraniczny darmowy hosting website_org maj? ca?? mas? domen. Tzn subdomen z ró?nymi ko?cówkami .biz, .org itp.

http://www.kredyt-portal.pl
eldiablo
Nie boicie si? hostowa? strony/blogi/fora na takich darmówkach? Piszecie teksty, ogólnie po?wi?cacie czas = ??zka w oku b?dzie jak nagle ciach i pozamiatane.

Przyk?adowo forumy.biz czy jako? tak si? ta platforma for nazywa?a, by?o na niej w choler? for, niektóre mia?y fora mia?y tysi?ce u?ytkowników, setki tysi?cy postów, klik klik i wszystkie fora znikn??y ;P

Nawet te lepsze hosty maj? niskie ceny. Ju? dawno min??y czasy "?o matko ale to drogie", w ko?cu chmurki zrobi?y swoje Grin

I raczej ?aden z nich nie ma regulaminowo brak odpowiedzialno?ci za "ups skasowa?o si?".

http://dropdire.pl
bogdan1991
Witam chcia?em Was zapyta? co s?dzicie o tym darmowym serwerze: http://www.hostin...

Pozdrawiam.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 10.10.2013 17:51

yorgus
Witam
Podepn? si? pod temat, bo tak naprawd? nie wiem gdzie go zamie?ci? aby poprosi? o pomoc-wyja?nienie.Z góry przepraszam Wink
Mam stron? od ok 10 lat easycompanyplock.dbv.pl
Nie b?d?c informatykiem ogarniam na tyle ile umiem i wystarcza nam do naszych celów, ale dzi? pojawi? si? komunikat na czerwono na samej górze - Z dnie 2 marca 2020 Hosting VGH.pl ko?czy dzia?alno??, dane stron zostan? zabezpieczone, je?li chcesz przenie?? stron? na swój serwer lub ustawi? przekierowanie napisz na
I tak nie wiem czy ju? mam si? ba? i szuka? rozwi?zania aby to co uda?o si? zrobi? gdzie? dalej by?o - tzn ?e ko?cówka dbv te? tego dotyczy i wy??cz? wszystko ...
Prosz? szanowne grono i informacj? co dalej ;(
Z góry dzi?kuje.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - khaman 21.02.2020 07:30

khaman
Najprostsze rowi?zania s? najprostsze. Napisz na powy?szy email.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

sferahost
Zapraszam do skorzystania z us?ug naszej marki - 1Free.eu Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl