ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,386
Najnowszy użytkownik: Hisfatt

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
25.02.2024 00:12:42
Ponad 20 lat .... tosz to sioook panie.... Grin

Zbigniew@
24.02.2024 22:05:41
Jeszcze tylko, pozostało, napisać artykuł i będzie gotowe. Za jakieś dwa dni.

Zbigniew@
24.02.2024 22:03:43
A ja wstawię auto reklamę. Zrobiłem pierwszy generator paneli na stronę główna, dla v9.

JazOOn
24.02.2024 20:32:31
a już na pewno mamuty

JazOOn
24.02.2024 20:31:59
Albo dinozaury

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Rotator bannerów
3haq
W którym miejscu mam wstawić w theme :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
aby bannery wyświetlały się na logo z prawej strony ?
Fragment mojego thema:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Logo jest wielkości 950x87 i zajmuje całą szerokość strony. Chcę osiągnąć podobny efekt jak na polskim suporcie.
Edytowane przez 3haq dnia 01.05.2006 15:22:43
Jeżeli budzisz się w poniedziałek i nie boli cię głowa znaczy, że jest to środa.
 
arsstudio.prv.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 28.02.2024 07:13:02
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
m_i_n
Do autora: A dlaczego po prostu nie zrobisz mozliwosc wstawinia dowolnego kodu? gdyby nie to uzywal bym twojego INF a nie swojego Pfft Bo np: mam potrzebe wstawienia google adsense albo z tradedoublera. A tam nie jest tak latwo i prosto link & img. Tak to bylo pare lat temu a teraz sie wydziwia Sad
 
http://www.bbproject.net
primalbeast
Jej jestem pod wrażeniem - ja kombinowąłem z SWFami a tu można w tak prosty sposób... pozdrowienia dla "modyfikatora" -> @slawekneo Smile
PrimalBeast
 
http://blog.dck.forall.pl/
slawekneo
~3haq - prosze oto kod
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


~m_i_n Nowy Advanced brotator (ktory to niedlugo wypuszcze) bedzie zawieral 2stopniowe dodawanie bannerow
1 - easy czyli tak jak jest teraz,
2 - advanced czyli wpisanie dowolnego kodu :D

~primalbeast - dzieki.


PS. W rotatorze, ktory dodalem brakowalo grafiki do panelu admina. Dodalem ja, poprawke mozna sciagnac z tego adresu: http://paintballp...banner.rar

08.03.2010 - Poprawiony plik znajduje sie w zalaczniku/Pieka
slawekneo dodał/a następującą plik:
v6-inf-brotator_0_9_5_flash-fix.zip [23.71kB / 789 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 11.08.2011 18:33:15
 
Pieka
Finalna wersje bardzo chetnie umieszcze w Laboratorium Smile
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Arti79
Korzystam z wersji: Brotator_0_9_5_beta+flash_banner

Nie wiem czy tylko ja mam ten problem, ale "brotator" nie chce mi zliczać kliknięć na bannery swf, zlicza tylko bannery gifowe...
a dodatkowo po wejściu: Wtyczki\BRotator\Pokaż bannery i po wyborze opcji: Statysytki przy bannerze swf nie jest on wyświetlany, problem dotyczny podstrony: brotator_admin.php?act=stat&bid=

Być może już ten problem został poprawiony i można gdzieś znaleźć kolejną wersje brotatora...
Edytowane przez Arti79 dnia 14.06.2006 09:44:40
 
www.akacje8.pl
m_i_n
Wydaje mi sie ze sie nie da zliczac klikniec w swf... flasha na oczy widzialem lata temu ale tam linki sa z tego co sie oreintuje wpisane w sam banner i zaden zew. mechanizm tego rejestrowac nie moze.
 
http://www.bbproject.net
slawekneo
kliknięcia w bannery flash da się zliczać tylko w jeden sposób, opisze go tutaj:

1. Mając gotową animację w programie Macromedia Flash należy zdefiniować ponad wszystkimi warstwami reklamy dodatkową, przeźroczystą warstwę i ustawić ją jako button. Na warstwie należy umieścić akcje getURL z następujący wpisem:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

2. Adres docelowy (URL) nie może być zapisany w reklamie (w pliku flash), powinien być dostarczony osobno, w przeciwnym razie kliknięcia nie będą zliczane przez adserwer (oczywiście trzeba mieć tą opcje na serwie).

Jeszcze nie zrobiłem wyciągnięcia tych kliknięć z serwa jak to zrobie odrazu wstawie w rotator :D

Ps. jak tylko to zrobie to wypuszam advanced rotator banner :D
Edytowane przez slawekneo dnia 14.06.2006 15:04:49
 
mlody2010
JAK WYŚRODKOWAĆ BANER W PHP- FUSION???
 
Pieka
mlody2010 napisał/a:
JAK WYŚRODKOWAĆ BANER W PHP- FUSION???



Zbierasz sobie mlody!!!
Nie pisz wielkimi literami i czytaj rzeczy istotne!!
F.A.Q.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
m_i_n
slawekneo -> tylko ze z reguly nie ma dostepu do projektu czyjegos bannera.
 
http://www.bbproject.net
slawekneo
@m_i_n - fakt dostepu nie ma ale kazda firma tworzaca bannery musi umiescic root.clickTAG w bannerku. i mozna sobie zastrzec ze bez root.clickTAG beannery nie beda uwzgledniane (jak mi sie uda wyciagnac klikniecia z serwa to zrobie tester do sprawdzenia czy baner ma root.clickTAG)
 
gracjan
Mam pytanko, gdzie umieścic

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Moim celem jest aby rotator bannerów był zaraz nad stopką a pod ostatnim newsem.
Z góry dziekuje za odopwiedz.
Edytowane przez gracjan dnia 24.06.2006 16:13:11
 
http://queensbridge.info/
agabarb
Theme : Wojax
Jak dodać żeby brotator był nad newsami ?
Nic nie modyfikowałem, a z podanych wyżej przykładów nic niedziałało Sad
Czy potrzebny będzie jakiś kod z theme.php ?

www.j4w0r.ovh.org...

Sad
 
Pieka
Obaj Panowie (Panie? Wink) dodajcie je jako nowe panele ze stala widocznoscia, i po klopocie Grin
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
agabarb
Ale w tej wersji co jest w "Pliki do pobrania", niemoge przestawić na środek. Jest tylko prawo i lewo Sad. Probowałam tak jak @Pieka napisał i wtedy się cała strona rozjechała Sad. Może zdradzisz tajemnice jak ustawić to na środku poprzez "Zarządzanie Panelami" Smile ?
 
Pieka
Wszystko masz na forum!
Nawet w tym temacie, wiec.... SZUKAJ!!! Angry

Panele mozesz ustawiac Lewo-Gora-Dol-Prawo, wiec mi glupot nie opowiadaj.
Gora i Dol, to jak latwo sie domyslic srodek.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
agabarb
W robryce "Strona" u mnie niema przy panelu Reklama ( tak go nazwalam ) Góra, Dól. Taka opcje posiadaj tylko panel Wiadomość Powitalna Smile.
 
Pieka
Dobijcie mnie...
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
agabarb
A można ustawić ten brotator w belce "Witamy" ?


EDIT :

Już mi @Pieka pomógł bardzo dziekuje Smile
Edytowane przez agabarb dnia 28.06.2006 12:20:49
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl