ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,386
Najnowszy użytkownik: Hisfatt

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
25.02.2024 00:12:42
Ponad 20 lat .... tosz to sioook panie.... Grin

Zbigniew@
24.02.2024 22:05:41
Jeszcze tylko, pozostało, napisać artykuł i będzie gotowe. Za jakieś dwa dni.

Zbigniew@
24.02.2024 22:03:43
A ja wstawię auto reklamę. Zrobiłem pierwszy generator paneli na stronę główna, dla v9.

JazOOn
24.02.2024 20:32:31
a już na pewno mamuty

JazOOn
24.02.2024 20:31:59
Albo dinozaury

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Treść panela jest za wysoko we własnej skórce
Imrahil
Witam. Kilka dni temu kodowałem nowy design na http://www.tolkie.... Jak widać, w Firefoksie, IE i Operze wszystko jest tak jak trzeba, natomiast w Google Chrome treść prawych paneli jest zdecydowanie za wysoko. Czego jest to wina?


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 09.11 - 19:53

Edytowane przez Pieka dnia 09.11.2009 19:53:45
www.tolkien-world...
Zapraszam serdecznie
strzelec.png
 
www.tolkien-world.info
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.02.2024 07:20:02
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
FiXik
Z tego co zauważyłem to masz wykorzystane spacje do ustalenia odstępu i położenia linków, a może lepiej skorzystaj z funkcji "padding-left" i umieść ułożenie stałe dla każdego napisu, a co za tym idzie nie będzie Ci uciekał link kontakt do następnej linii, jak to się dzieje w chrome Pfft. Pozdrawiam
może już nie szukajmy
 
http://www.zainwestujwemnie.eu/
Imrahil
No tak. Właściwie to nie wiem, czemu spacji do tego użyłem :/ Ale to i tak nie rozwiąże problemu tych paneli...
www.tolkien-world...
Zapraszam serdecznie
strzelec.png
 
www.tolkien-world.info
FiXik
Jeśli chodzi o panele to nie do końca wiem jak masz zbudowaną skórkę więc mogę się domyślać, że jest coś w niej źle zakodowane przy openside (dokładnie może, przy kodzie
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
brakuje otwacia tabeli:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
. Ale to tylko przypuszczenia bez kodu :P. Pozdrawiam
Edytowane przez FiXik dnia 09.11.2009 23:37:37
może już nie szukajmy
 
http://www.zainwestujwemnie.eu/
Chemikpil
Problem leży w tym że kod który twój plik theme.php generuje to jeden wielki chaos. Wielokrotne, niepotrzebnie zagnieżdżone div-y w div-ie. Tak samo jak kolega FiXik nie widząc kodu wiele nie pomogę. Wiem tylko że Chrome potrzebuje opcji
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i myslę że tam powinno działać, z tym że teraz treść odstaje w innych przeglądarkach.
themes.php i styles.css bardzo by nam ułatwiło sprawę :)
Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter
 
www.chemikpil.pl
Imrahil
theme.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

styles.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 10.11.2009 00:29:26
www.tolkien-world...
Zapraszam serdecznie
strzelec.png
 
www.tolkien-world.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl