ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,386
Najnowszy użytkownik: Hisfatt

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
01.04.2024 12:28:45
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt.

JazOOn
28.02.2024 19:25:31
ja zostałem przy fusionie ale nazywa się 360. Projektowanie i druk 3d...

MajsterBieda
25.02.2024 00:12:42
Ponad 20 lat .... tosz to sioook panie.... Grin

JazOOn
24.02.2024 20:32:31
a już na pewno mamuty

JazOOn
24.02.2024 20:31:59
Albo dinozaury

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Poprawienie wystających newsów we własnym theme
Se7en
Witam, mam problem :/ robie własnego thema i tam gdzie sa newsy, tekst / miniaturka wystaja za pole ustawione przeze mnie. Screen. Da się zrobić tak by przesunąć tekst o kilka pikseli w prawo / lewo, i tak samo z miniaturka? help.


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - piotrek199214 17.08 - 14:19

Edytowane przez Pieka dnia 17.08.2008 15:08:21
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 20.04.2024 02:39:48
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
danX
Pododawaj paddingi.
...jeśli pomogłem kliknij pomógł! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!
 
Se7en
Zmieniłem paddingi i nic. Dalej wystają. Inny pomysł?
Edytowane przez Se7en dnia 17.08.2008 15:56:17
 
jantom
Tak. Pokaż kod render_news albo adres strony, na której jest szablon. Może się przydać DIV/P, który będzie otaczał samą treść.
 
http://jantom.info
Se7en
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Może te paddingi źle nadpisałem????Bo wiecie nie chodzi mi o odstęp newsów od panelów nawigacji itd tylko żeby tekst przesunąć do środka bardziej :d żeby nie wystawał
 
proton
Zapomniałes w ogóle o style=''. Jak już coś to ta linijka:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Powinna wyglądać tak:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

 
http://www.mortek.pl
Se7en
Działa Grin Hah taki szczegół a tyle kłopotu :/ Wielkie, wielkie dzięki!

ave proton!!!!
 
jantom
Źle zadeklarowane odstępy w:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Sprawdź, jak powinno deklarować się style wewnątrz znaczników.
http://webmaster...._stylu.htm

Proton napisał odpowiedź, kiedy patrzyłem, co i jak z tymi tabelkami dłubałeś.
Edytowane przez jantom dnia 17.08.2008 17:50:55
 
http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl