ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,359
Najnowszy użytkownik: kdomi

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
08.11.2021 23:22:32
Widzisz a ja poszedłem w logistyke i transport Grin

Gander
07.11.2021 16:29:48
Aż się łezka w oku kręci. Wpadłem sprawdzić, od kiedy robię w PHP (rok założenia konta) Wink

JazOOn
04.11.2021 22:43:11
No ale Pieka to już tu z 5 miesięcy nie był

JazOOn
21.10.2021 22:40:48
Tak ,to ten sam JazOOn Grin

Drakoo
11.10.2021 23:43:34
Co u zszywaka Smile?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Formularz i Baza MySql
ker00x
Witam mam mały problem z stworzeniem formularza który będzie zapisywał dane do bazy MySql. Poniżej zamieszczam to co udało mi się narazie zrobic:
Plik index.html
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Plik formularz.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Plik tabela.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Otóż moje pytanie jest takie:
Dlaczego srypt nie zapisuje danych z formularza do MySql?Co jest nie tak?
Edytowane przez ker00x dnia 07.09.2008 17:17:26
 
kefirek
Plik formularz.php powinien wyglądać tak.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
piotrek199214
Czy to ma być zastosowane do PHP-Fusion?
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
ker00x
Tak ma byc to zastosowanie do Fusiona a i jeszcze jedno jakim skryptem mam wyswietlic to co zpaisano w bazie?
Edytowane przez ker00x dnia 07.09.2008 20:06:09
 
piotrek199214
Jeżeli masz już stworzoną tabele rekrutacja to w panelu wklejasz kod i dajesz podgląd:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Nie sprawdzałem.
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
ker00x
Dobrze a teraz nie do Fusiona bo testy robie na serwerze na którym nie ma Fusiona wiec chciałbym wyswietlic tlyko te rekordy ktore zostaly zapisane na innej stronie
Edytowane przez piotrek199214 dnia 07.09.2008 20:24:12
 
piotrek199214
Wybacz kolego, lecz nie mam zamiaru pisać sto razy co i jak na ileś tam cmsów, bądź własnych stron php.
Do wyświetlania w php-fusion służy zapytanie typu:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy



Proszę sobie dopasować ja podaje na przykładzie.
Edytowane przez piotrek199214 dnia 07.09.2008 20:33:36
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl