ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,363
Najnowszy użytkownik: MamaImelda

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

khaman
19.06.2022 03:02:38
Korul piłeś, nie pisz, polecam Smile

krystian1988
18.06.2022 09:21:02
Strona dla społeczności pf. Brak zainteresowania społeczności = umieranie.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Tabela - Jak zrobic tabele?
nah
Witam, moim kolejnym zapytaniem jest: Jak zrobic tabele z wynikami
mianowicie chodzi mi o to zeby w tej tabeli bylo:


np. Kto wynik Kto
Ziutek 80:90 Witek

Z gory dzieki za pomoc;]
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 13:11:11
 
proton
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Oto prosta tabelka.


Przyklejam dla potomnych, a autora prosze o dodanie tego do Artykulow lub FAQ./Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 13:11:25
 
http://www.mortek.pl
nah
Dzieki bardzo!! Wszytsko dziala swietnie!;]
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 13:12:36
 
Marcjan
A jak zrobić żeby tą tabele mógł mieć w panelu? np. po prawej lub lewej stronie, bo chciałbym zrobić tabelę piłkarską gdzie będą punkty, bilans bramek itp. oraz następny mecz oraz poprzedni mecz. Do tego drugiego chciałem wykorzystać skrypt powyżej, ale jak chciałem wziąśc podgląd to był jakiś bląd powyżej zamiast tabelki.... musze mieć jakaś wtyczkę?
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 13:12:50
 
jantom
Wg mnie, to powinieneś przeczytać najnowszy Poradnik i odszukać fragment dotyczący zabawy panelami. Tam masz opisane, jak wstawić różne kody.
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 13:13:03
No i wystarczy tego dobrego... ...bo prorok jest tylko jeden...
 
http://jantom.info
Pieka
W artykulach tez jest o tym: http://www.php-fu...icle_id=15
Poza tym, bardzo ladny opis wraz z przykladem jest w tym temacie (przyklejonym): http://www.php-fu...post_50915
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 13:10:57
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
darkelf
Czy możecie mi napisać, dlaczego gdy umieszczam tabelkę w artykule to jest zawsze nad nią puste miejsce? Im większa tabelka, tym miejsca jest więcej. Nie jestem w stanie w żaden sposób tego miejsca się pozbyć, w czystym HTML (bez php-fusion) jest wszystko OK. Czy jak wklejacie tabelkę do swojego artykułu to nie macie tego problemu?
 
http://technologia-i-magia.net
Piotrek
darkelf napisał/a:
Czy możecie mi napisać, dlaczego gdy umieszczam tabelkę w artykule to jest zawsze nad nią puste miejsce? Im większa tabelka, tym miejsca jest więcej. Nie jestem w stanie w żaden sposób tego miejsca się pozbyć, w czystym HTML (bez php-fusion) jest wszystko OK. Czy jak wklejacie tabelkę do swojego artykułu to nie macie tego problemu?


Podaj kod.
 
Pieka
darkelf napisał/a:
Czy możecie mi napisać, dlaczego gdy umieszczam tabelkę w artykule to jest zawsze nad nią puste miejsce?..

Bede tak mily i odpowiem, choc sam nie wiem dlaczego...
Wylacz Automatyczne Łamanie Linii.
Edytowane przez Pieka dnia 29.09.2007 19:45:27
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
darkelf
Dzięki Pieka, rozwiązałeś mój problem.
 
http://technologia-i-magia.net
psajdos
Na wstem(ę)pie che napisac ze szukalem na forum i nie|znalazlem tego o|co mi chodzi.

Do sedna sprawy ... Chce zrobic tako tabele jak na tej - http://www.steroi...ennik.html stronie ale nie|wiem jak? Z gory dzieki za pomoc wszystkim Smile


Prosze nie zmieniac nazw tematow!/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 15.02.2008 17:52:11
 
bartek124
Popatrz w źródło tamtej strony i próbuj.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!
 
www.bartek124.net
ELO320
Normalnie.... wciskasz prawym "pokaż źródło" i skopiuj odpowiedni fragment kodu...

Jak nie znajdziesz to tłumaczenie

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


zarys tabeli

<tr> - wiersze
<td> kolumny w wierszu

Pamiętaj ze zamykasz taki odwrotnie niż otwierasz.
Edytowane przez ICEK dnia 15.02.2008 09:25:13
 
www.imperium-gier.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl