ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Poci?ta grafika w TOPie
baczek007
Witam,
na samym wst?pie odrazu uprzedzam krytyke... od 2 dni siedze na tym forum i korzystam z szukarki wi?c B?AGAM niech mi nikt nie wyjezdza z "szukaj" bo zauwa?y?em, ?e niektóre tematy s? tutaj tematami "widmo" niby s? ale gdzie sie nie zagl?dnie to w konsekwencji dostaje sie zawsze t? sama odp czyli...."szukaj". I tak skacze od jednego "szukaj" do drugiego i w?a?ciwie nic nie znalaz?em na ten temat.

Mo?e zamiast odsy?a? mniej obeznanych u?ytkowników do szukarki uzupe?nijcie po prostu FAQ albo Artyku?y jakimi? ciekawymi tutorialami lub chocia?by przyklejcie tematy z najcz??ciej powtarzaj?cymi si? pytaniami.

No to po przyd?ugawym wst?pie mog? przej?? do sedna. Otó? przygotowa?em sobie grafik? w photoshopie, jest to poci?ty na 6 cz??ci TOP strony i teraz nie wiem za bardzo jak go wstawi?. Wiem, ?e trzeba zrobi? to w theme.php tylko, ?e mam jak?? dziwn? funkcj? w tym moim headerze która jest bardzo rozbudowana i wygl?da tak:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

A to natomiast kod poci?tej grafiki do wklejenia:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Z góry dzi?kuje za wyczerpuj?ce odpowiedzi.
pozdrawiam
baczek007

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 10:46:24
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Wydaje mi si?, ?e jest to theme 247Portal-wi?c je?li chcesz wstawi? u góry poci?t? grafik?-mo?e to b?dzie w czym? pomocne. http://www.php-fu...post_15366 dla mnie brak jest tych grafik(jak to ma miejsce w po?cie wy?ej)
Sugeruje si? nazwami gif, ale mo?e to nie to themy-wtedy prosz? uwa?a? post za nieby?y.

wlodekp.europa.pl
baczek007
Dzi?ki za odpowied? ale pod podanym linkiem niestety nie znalaz?em rozwi?zania. Co do theme to fachowo nazywa sie Azara i ?ci?gn??em go z laboratorium. Troszke przerobi?em i teraz chcia?bym tylko ten top wstawi?. Wydaje si? to takie proste, kawa?ki grafiki s? w tabeli, wystarczy tylko tak wrzuci? j? tam na gór? ........ a jednak nie moge doj?? do tego, znacznie lepiej idzie mi z grafik? ni? z php.
pozdrawiam
baczek007

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Wskazany link by? modyfikacja do tamtego theme, która jedynie stwarza?a mo?liwo?? wstawienia w nim tego typu grafiki(top-ka?dego rozmiaru).
Je?li chcesz-prze?lij mi na e-mail pliki grafiki(poci?tej)-top góra jako logo?, spróbuje Ci je wstawi? wedle Twojego ?yczenia-Azara to instalacyjne theme-wi?c, mam je.

wlodekp.europa.pl
baczek007
Dzi?ki za pomoc wlodekp. Szkoda, ?e nie ma systemu oceniania bo dalbym Ci gwiazdke czy cos Wink Pozdrawiam

wlodi
Temat zamykam/ wlodi

http://telegram.revo.la
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl