ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Drzewo genealogiczne
patito
Witam mam pomys? na wtyczk? w której mo?na by by?o dodawa? ró?ne osoby w formie drzewa genealogicznego. Inf-personal nie zawsze dzia?a Smile a tak by powsta?a nowa wtyczka w której mo?na by by?o dodawa?. Ojców, matki, babcie i prababcie itp Smile
najpro?ciej ja bym to widzia? tak np Dziecko i na dole ojciec matka i pod tym odno?niki dla rodziców ojca i matki i tak w dó? w dó? w dól Smile + jakie? ma?e zdj?cie i opis
Czy kto? by si? tym zaj????
Pozdrawiam
Edytowane przez patito dnia 23.05.2010 16:23:00

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 23:26:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
mateusz880
Fajnie by by?o.
B?dziesz mia? farta jak kto? ci pomo?e sam chcia?em co? podobnego ze klasy mo?na by?o zrobi? i szko?y ale nic.
Zobacz krewniaki.pl tam mo?esz zrobi? w?a?nie tan te drzewo swojej rodziny
niepale4.jpg

Greg40
Je?li chcesz przedstawi? cz?onkom rodziny (za pomoc? internetu) wspólne powi?zania genealogiczne, to musisz wiedzie? ?e wi??e si? to ze ?mudn? prac?, wklepywania wielu danych, dodawaniu zdj?? itd, itp.
Robienie drzewa genealogicznego po stronie serwera nie wydaje si?, zbyt dobrym rozwi?zaniem. Mo?e si? kiedy? zdarzy? ?e Twoja ci??ka praca wyleci z jakiego? powodu "w kosmos" i ju? nigdy tego nie odzyskasz. Podstaw? powinno by? robienie bazy genealogicznej na w?asnym komputerze, za pomoc? stworzonego do tego programu (maj?cego mo?liwo?? zapisu drzewa do formatu GEDCOM),a nast?pnie wygenerowania stron www
Polecam aplikacj? JSFamilia napisan? w JavaScripcie i dzia?aj?c? pod przegl?dark? internetow?. Jak wygl?daj? wygenerowane strony www z zestawieniami genealogicznymi w po??czeniu z PHP-Fusion mo?na zobaczy? na mojej stronie http://gkociubows...ipserv.org. po klikni?ciu na link Link do zestawie? genealogicznych dla osób niezarejestrowanych
Edytowane przez Greg40 dnia 25.05.2010 19:02:29

khaman
Je?li ju? podajesz link to podawaj bezpo?rednio a nie, ?eby szuka? 5 minut, po prze??czeniu dodatkowo na j?zyk Polski:

http://gkociubows....org/jsf5/

Poza tym kolega pyta o wtyczk? do Php-Fusion.

Systemy niezwi?zane z PF by?y ju? omawiane tutaj.
Edytowane przez khaman dnia 25.05.2010 20:38:29
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

patito
No to zostaje nam czekanie mo?e kto? tak? wtyczk? wykona Smile

Wiadomo?? doklejona:
Mateusz ale nie mog? wrzuci? to na swoj? stron? ??Smile W "Menu strony"
Edytowane przez patito dnia 26.05.2010 21:35:41

mateusz880
Tak si? da
wejd? do panelu admina Zarz?dzanie stron?>>Nawigacja
Tutaj dodasz np.http://www.google.pl
Jak dodasz bez http:// to b?dzie szuka? na serwerze takiego pliku.

niepale4.jpg

patito
Wstawi?em wszystko chodzi Smile ale nie o taki efekt mi chodzi?o przenosi na ich stron?, a ja chc? ?eby wszystko pozosta?o u mnie na stronie Smile

Wiadomo?? doklejona:
I taki w?a?nie styl jak na tej stornie by by? idealny Smile

Wiadomo?? doklejona:
Zrobi?em poprzez tabele w stronach informacyjnych. Efekt nawet dobry ale Smile Panel na pewno by by? lepszy. W razie czego mog? pomóc Smile
Edytowane przez patito dnia 11.06.2010 15:39:15
Nie chce Tobie si? otwiera? strony, a masz pomys? lub nie umiesz napisz do mnie pomog?.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl