ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nowe rangi na forum typu VIP
Cross77
Jak zrobi? ?eby by?y nowe rangi na forum np. VIP, SPAMMER, itp. ?

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:54:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Mikolak
Fusionboard 4.

Gismo_PL
Osobi?cie tego mod'a nie sprawdza?em, ale my?l?, ?e skoro jest takie zapotrzebowanie to kolega Cross77 podejmie si? próby i osobi?cie wykona testy wersji przeznaczonej dla v7.00.0x: Forum Rank System.

http://fsong.pl
Darek_511
A jak zrobi? aby np. by?y dzia?y dost?pne tylko dla rangi VIP.
A VIP by?by p?atny SMSem?
Idzie tak? modyfikacj? wykona??
Chyba, ?e jest jaki? poradnik lub co? w tym stylu Smile

http://efusion.vot.pl
krystian1988
Pewnie chodzi ci o modyfikacj? na któr? czeka troch? u?ytkowników czyli co? w podobie jak Konta Premium w szukajce znajdziesz ale nie by?o jeszcze dodatku mo?e kiedy? kto? zrobi jakbym umia? pewnie bym zrobi?.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Mikolak
Jest ju? temat z pro?b? o Konta Premium. Ale nikt owej wtyczki nie zrobi?.

Darek_511
To mo?e niech kto? si? podejmie?
Skoro tak du?o ludzi na to czeka?

http://efusion.vot.pl
Pinhead
Zainstalowa?em te wtyczk? (na razie w wersji angielskiej). Daje z tego co widz?, daje mo?liwo?? dodania 16 nowych rang, zale?nych od liczby postów. Albo czego? tu nie rozumiem, albo nie o to chodzi - ja szukam mo?liwo?ci nadawania INDYWIDUALNYCH rang userom, rang niezale?nych od ilo?ci postów. Testy trwaj?. Postaram si? zlokalizowa? paczk? i poda? j? na Forum.

www.altergothic.pl
Pinhead
Znalaz?em inn? wtyczk? - rewelacja Smile
Dzia?anie - dodaje do profilu usera pole indywidualnej Rangi - pole to mo?e w edycji profilu u?ytkownika wype?nia? tylko administrator, zatem unika si? sytuacji, ze który? z u?ytkowników wpisze sobie jakie? debilne miano - o rang? dodatkow? musi zwróci? si? do admina.

Instalacja:

-Pliki z paczki wrzu? do includes/user_fields
-id? do PA ->zarz?dzanie u?ytkownikami ->pola profilu i w??cz dodatkowe pole Admin Rank(s)
-PODMIE? plik viewthread.php(zrób backup) na ten z paczki, lub wyedytuj go zgodnie z instrukcja zawart? w readme. Wtedy dodatkowa Ranga pojawi si? w widoku w?tku, pod awatarem usera.

Nie ma czego spolszcza? w tej wtyczce w zasadzie, obs?uga jest naprawd? banalnie prosta. Dodam tylko, ?e zamiast rang wpisywanych, mo?na tak?e linkowa? obrazki - uatrakcyjniaj?c tym samym widok forum Smile
Nie zak?adam nowego w?tku, bo rzecz jest w zasadzie kosmetyczna, dopisuj? dla zainteresowanych tutaj - mam nadziej? ?e tym razem nie dostan? za to li?cia Smile
Pinhead dodał/a następującą plik:
special_ranks.zip [10.49kB / 867 Pobrane]

Edytowane przez Pinhead dnia 13.06.2009 15:35:50

www.altergothic.pl
zezol
Tak nawiasem, to chyba zdublowali?cie temat Pfft
http://www.php-fu...d_id=23315

Gismo_PL
Mówi si? trudno i ?yje si? dalej Wink.
Ja niemniej jednak wobec obietnic z?o?onych szefu?ciowi za??czam poni?ej plik modu?u: Forum Rank System.
Gismo_PL dodał/a następującą plik:
forum_rank_system.zip [36.15kB / 824 Pobrane]

http://fsong.pl
Cross77
Mi to rank system nie dzia?a, klikam "save" i mi wszystko resetuj? za ka?dym razem ;/

Wiadomo?? doklejona:
Jak zrobi?, aby tylko dla grupy V.I.P, by? np. kolor z?oty zamiast szarego:
img99.imageshack.us/img99/2051/vipt.png

Wiadomo?? doklejona:
EDIT

Chcia?em zrobi? list?, ale niestety jak ustawi? i zapisz? to nic nie pokazuj? jak? mam rang? ;/
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Co zrobi? aby dzia?a?o?

Za pomoc z góry baaardzo dzi?kuj?!
Edytowane przez Cross77 dnia 02.08.2009 01:50:18

dezmontnikus
Doda?em ten special_rank kolegi Pinhead no i ?adnie dzia?a. Mam tylko pytanie czy mo?na zrobi? tak, ?eby zamiast tego napisu rangi np: "spamer" wy?wietla? si? obrazek dodany do tej grupy

e-cs.pl
Bochen
Sprawdza? kto? jak wygl?da dzia?anie pod FusionBoardem Wink?
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
pogromca
Pinhead tylko jak w tym special ranks mo?na usun?? rang?? bo tej opcji nigdzie nie wida? a wtyczka bardzo przydatna i prosta.

shallov
S?uchajcie a ja mam taki dziwny problem...special ranks dzia?a bez problemu, wy?wiela sie i w profilu i na forum ale... po paru godzinach znika. Mia? ktos taki problem?

Dezmontnikus wystarczy wklei? linka do obrazka rangi i sie wyswietli zamiast tekstu.
Edytowane przez khaman dnia 10.02.2010 15:46:46

Pinhead
pogromca napisa?/a:
Pinhead tylko jak w tym special ranks mo?na usun?? rang?? bo tej opcji nigdzie nie wida? a wtyczka bardzo przydatna i prosta.

Edytowa? konto usera i po prostu wyczy?ci? pole (Admin Rank) dodatkowej rangi. Tylko jako admin mo?esz to zrobi?. User nie mo?e sobie rangi nada? ani ustawi?.

@shallov - niestety, po jakiejkolwiek zmianie w profilu usera ranga znika. Wtedy kiedy ustawi now? sygnatur?, avatar, itp. Niestety, admin wtedy ustawia? musi rang? ponownie. U siebie rozwi?za?em to tak ?e ludzie mi po prostu pisz? o ponowne ustawienie special_rank.
Edytowane przez Pinhead dnia 10.02.2010 21:19:52

www.altergothic.pl
_marcin___
Przepraszam, ?e od?wie?am w?tek, który ma ju? 2 miesi?ce, ale czy rozwi?za? ju? kto? ten problem o którym pisze wy?ej Pinhead ? ( oczywi?cie bez ponownego ustawienia special_rank u?ytkownikom )

piciu1902
Witam, a ja ma m inne pytanie dotycz?ce special_ranks, czy mo?na zrobi? napis kolorowy np niebieski u?ywaj?c BBCode np.:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Drecha dnia 26.02.2012 19:20:11

http://piciu1902.ct8.pl/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl