ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,283
Najnowszy użytkownik: ziomciu76

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
10.01.2019 13:21:35
Zdarza się Smile

Apis
10.01.2019 10:18:02
Niejaki KellyTurner śmieci nam w serwisie Smile

Apis
03.01.2019 17:02:45
Lepszego Grin

khaman
02.01.2019 08:09:14
Szczęśliwego Smile

krystian1988
01.01.2019 02:39:59
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Smile

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Sponsoring WWW
Sponsorowane WWW
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Wyświetlanie uwarunkowane czasem
adi
Witam mam pytanie, czy ten kod jest prawidłowy i czy spełni moje oczekiwania?
Mianowicie czy od 1 Stycznia do 30 Czerwca będzie pokazywało kasowanie_c a od 1 Lipca do 31 Grudnia kasowanie_g
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Niby działa niema błędu, ale nie wiem czy po 30 Czerwca pokaże kasowanie_g.
Pozdrawiam i z góry dzięki
 
slaskimix.eu
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.01.2019 08:27:18
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
urbmake
Nie :P
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Bo programistą trzeba się urodzić Wink
 
adi
No chyba to to samo, ale krócej a co jak chce konkretny dzień? znaczy na przykład 15 czerwca.
Edytowane przez adi dnia 12.06.2018 17:23:03
 
slaskimix.eu
urbmake
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Bo programistą trzeba się urodzić Wink
 
adi
Witam , ale jaja 4 lata temu sam dałem rozwiozanie, jestem już chyba dziadek i skleroza a tu post https://www.php-f...ost_180161
Pozdrawiam
 
slaskimix.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl