ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,267
Najnowszy użytkownik: extrafm_pl

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
25.07.2018 20:26:14
Ach te ostrężyny Grin

piterus
25.07.2018 18:57:21
Krzaczory są bardzo niebezpieczne... Krystian po nich nic nie pamięta...

krystian1988
25.07.2018 10:30:28
Nie pamiętam Pfft

Pieka
24.07.2018 16:55:24
Ale że Ty Pfft

krystian1988
24.07.2018 08:50:39
Ale że kto Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Sponsoring WWW
Sponsorowane WWW
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Biznes-Host.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Wyświetlanie uwarunkowane czasem
adi
Witam mam pytanie, czy ten kod jest prawidłowy i czy spełni moje oczekiwania?
Mianowicie czy od 1 Stycznia do 30 Czerwca będzie pokazywało kasowanie_c a od 1 Lipca do 31 Grudnia kasowanie_g
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Niby działa niema błędu, ale nie wiem czy po 30 Czerwca pokaże kasowanie_g.
Pozdrawiam i z góry dzięki
 
slaskimix.eu
Wścibski Gość
Dodany dnia 18.08.2018 16:05:14
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Biznes-Host.pl
IP: localhost  
urbmake
Nie :P
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Bo programistą trzeba się urodzić Wink
 
adi
No chyba to to samo, ale krócej a co jak chce konkretny dzień? znaczy na przykład 15 czerwca.
Edytowane przez adi dnia 12.06.2018 17:23:03
 
slaskimix.eu
urbmake
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Bo programistą trzeba się urodzić Wink
 
adi
Witam , ale jaja 4 lata temu sam dałem rozwiozanie, jestem już chyba dziadek i skleroza a tu post https://www.php-f...ost_180161
Pozdrawiam
 
slaskimix.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl