ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,317
Najnowszy użytkownik: Medexed

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
19.02.2020 04:45:58
Spokojnie, komentarze są akceptowane przez administrację. Trzeba poczekać OK

Przemek28
18.02.2020 23:09:05
Dodałem komentarz do newsa, niestety się nie wyświetla Sad

khaman
18.02.2020 19:23:17
Taka Ostatnia Wieczerza Wink

mareg
14.02.2020 09:00:38
Sami emeryci ostatnio Wink

krystian1988
09.02.2020 07:50:06
I przesiewał Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Filmik youtube zamiast loga
Hinode
Cześć!

Czy ktoś ma pomysł na umieszczenie zamiast loga obrazkowego, czy w ogóle w sekcji 'header' filmiku z youtube? Chodzi mi o coś takiego jak na stronce bazującej na wordpressie -> http://fgchalleng... Dodatkowo, aby wyświetlanie nie było ograniczone żadną ramką, a w pełni responsywne.

Bardzo proszę o podpowiedź Smile
Z góry dzięki.


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - krystian1988 08.02.2017 23:01
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 19.02.2020 22:06:11
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
krystian1988
Po pierwsze zły dział, po drugie jaka wersja PHP-Fusion.
Kolejną rzeczą sprawa jest bardzo prosta wystarczy tak jak na przykładzie który podałeś przejrzeć źródło, tam ładnie pisze jak np ukrycie ramki czy też ukryciem przycisków z yt.
Polecamy hosting Hekko.pl
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
Szapko
Prościej niż przeglądać źródło strony będzie skorzystanie z tego rozwiązania Smile

https://devcorner...ube-w-tle/

Film z YT wyświetlany w dowolnym kontenerze (dowolny rozmiar). Jak ustawisz parametr width (szerokość) z ramką filmu na 100% to będzie się rozciągać do każdej rozdzielczości.
To chyba to czego szukasz.
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl