ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: Zbigniew@

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

JazOOn
17.03.2021 21:11:39
Nic mi nie gadajta o staruszkach... w tym roku mi 40stka stuka Grin

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
[EF IV] Tabelka ucieka poza div'a
lexarks
Nie chodzi tyle o EF, co o kodowanie layoutu. Wcześniej też kodowałem layout na divach i nie miałem problemu.
Chodzi o to, że mam panele zbudowane z divów, a w nich tabelki. Problem w tym, że tabelki "wyskakują" poza div. Można sprawdzić jak to wygląda choćby tutaj:
http://www.animez...gister.php
lub tutaj:
http://www.animez...wnload.htm

Gdzieś coś przegapiłem, ale nie mogę dojść gdzie i co. Jakbyś ktoś był tak miły i mnie choćby naprowadził, co robię źle, to będę wdzięczny.
www.animezone.pl - Twoja strefa anime!
 
http://www.animezone.pl
kefirek
Wstaw tabele tak jak podałem i bedzie ok
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Przesuń o 2 divy
Przykład

images41.fotosik.pl/341/cb29c6efb1e63e93med.jpg
Edytowane przez kefirek dnia 26.09.2010 20:31:34
 
lexarks
Nie wiem, czy dobrze rozumiem. Opentable wygląda tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

A closetable tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Między to wskakują standardowe pliki z EF. Wcześniej było ok, ale po zakodowaniu nowego layoutu tabelki "wyskakują". Z Twojego opisu wnioskuję, że mam każdy plik, w którym jest błąd, edytować i przesunąć tabelki (bo register.php nie jedynym plikiem, w którym tak się dzieje)? Czy źle zrozumiałem?

EDIT: Wszystko się wyjaśniło! Całe te "sztuczki" przez wyłączenie lewych paneli. Włączyłem je ponownie, usunąłem zapytanie o panele i działa. Może to się komuś przyda :) Dzięki za chęć pomocy.
Edytowane przez lexarks dnia 28.09.2010 20:07:39
www.animezone.pl - Twoja strefa anime!
 
http://www.animezone.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl