ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: Zbigniew@

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

JazOOn
17.03.2021 21:11:39
Nic mi nie gadajta o staruszkach... w tym roku mi 40stka stuka Grin

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Nie widac dodanych komentarzy
Viggus
Mam poważny problem. Nie można dodac komentarza pod newsem.
Po wpisaniu do pola komentarza nie wyświetla się on. Nie zwiększa się także liczba komentarzy. Wszystko wygląda tak jakbyśmy go wcale nie dodali.
W czym tkwi problem? Prosze o szybka odpowiedź. Nic nie zmieniałam w ustawieniach ani plikach. To przestało nagle działać...


Wersja PHP FUSION - v6.01.18


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - khaman 18.03 - 18:58

Edytowane przez Viggus dnia 18.03.2010 19:03:43
 
Spaik
Hmm proponuje od najprostszej rzeczy. Wejdz do panela administratora -> zarządzanie stroną -> ustawienia różne.

Tam wyłącz cenzora jeżeli masz go włączonego. Jeżeli problem zniknie znaczy to że gdzieś w zakazanych słowach masz jakiś błąd który należy poprawić.
 
http://www.lksjutrzenka.info
Viggus
Cenzora miałem wyłączonego więc to nie od tego zależy... Czy ktoś ma inne pomysły? Zależy mi na czasie
 
Spaik
Daj adres strony.
 
http://www.lksjutrzenka.info
Viggus
http://gagaface.pl
 
Spaik
Wgraj od nowa na serwer plik news.php
Edytowane przez Spaik dnia 18.03.2010 21:16:02
 
http://www.lksjutrzenka.info
Viggus
Podmieniłem i nic
Edytowane przez Viggus dnia 18.03.2010 22:27:06
 
Spaik
Sprawdz chmoda dla pliku config.php. (powinienes miec 644 )
Dodawałeś jakiś nowy panel?
Edytowane przez Spaik dnia 18.03.2010 21:24:27
 
http://www.lksjutrzenka.info
Viggus
Przyznam się, że nie był na 644 ale już to poprawiłem, problem w tym właśnie że nic nie instalowałem, wczoraj wieczorem jeszcze wszystko chodziło normalnie a dzisiaj już nie, w tym czasie na stronie nie były wprowadzane żadne zmiany
Edytowane przez Viggus dnia 18.03.2010 22:27:30
 
Spaik
Zapoznaj się z tym tematem:
http://www.php-fu...post_86710

oraz tym:

http://www.php-fu...d_id=14524


A i popraw stopkę jeżeli chcesz nastepnym razem uzyskać pomoc. Pozdrawiam.
Edytowane przez Spaik dnia 18.03.2010 21:44:41
 
http://www.lksjutrzenka.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl