ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,267
Najnowszy użytkownik: extrafm_pl

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
25.07.2018 20:26:14
Ach te ostrężyny Grin

piterus
25.07.2018 18:57:21
Krzaczory są bardzo niebezpieczne... Krystian po nich nic nie pamięta...

krystian1988
25.07.2018 10:30:28
Nie pamiętam Pfft

Pieka
24.07.2018 16:55:24
Ale że Ty Pfft

krystian1988
24.07.2018 08:50:39
Ale że kto Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Sponsoring WWW
Sponsorowane WWW
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Biznes-Host.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Google Sitemap XML Infusion 3.00
Konto ukryte
Witaj i tu właśnie problem bo mam zrobione tak i nie działa.
Screen poniżej z PA i z wtyczki.
www.forumkredytowe.org/site.jpg
Błąd taki:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy



Jeśli możesz proszę pomóż coś z tym zrobić. Z góry dziękuję za zainteresowanie i wszelaką pomoc.
Nie rozumiem dlaczego pokazuje jakby dwa razy adres był, jak w wtyczce usunąłem całkowicie adres to działało tak jak widziałeś, tylko że wszędzie było jak mówisz ale działało.

PS: Gdy zmienię na:
www.forumkredytowe.org/site2.jpg
Błąd jest taki
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Konto ukryte dnia 19.09.2012 22:38:38
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 18.08.2018 16:04:59
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Biznes-Host.pl
IP: localhost  
FiXik
Z tego co pamiętam to adres musi się zaczynać od http:// a nie www, bo w całości działa zmienna BASEDIR czyli piszesz http://www.adres.pl/
może już nie szukajmy
 
http://www.zainwestujwemnie.eu/
Konto ukryte
Działa! Jestś wielki! W PA wpisałem z WWW bez http:// bo wyżej samo się podstawia i we wtyczce wpisałem http:// i działa Smile Dziękuje Ci serdecznie, a teraz powiedz jak się moge odwdzięczyć Smile Może jakaś flaszeczka?
 
Bogver
Też się męczyłem z tą wtyczką i jej działaniem. Aż znalazłem post PIEKI odnośnie zmiany type=MyISAM na ENGINE=MyISAM w pliku includes.php zawartym w plikach tej wtyczki.
PIEKA, duży plus dla Ciebie, bo gdyby nie ta porada, bym nie uruchomił tego Smile
 
www.akwariowo.eu
Konto ukryte
Witajcie, i znowu ten sam problem, nic nie modyfikowałem, nic nie zmieniałem a nagle:
http://forumkredy...itemap.xml
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Co co wyżej z opcją:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Nie działa :( Proszę o pomoc.
 
Andrew333
Czy ta wtyczka ma problem z https?

Na http bylo wszystko dobrze.

Teraz pisze mi

Podczas wczytywania arkusza stylów wystąpił błąd: Podczas wczytywania arkusza stylów XSLT wystąpił błąd połączenia sieciowego:


W glównych ustawieniach strony adres jest z www.astronomia24.com natomiast we wtyczce https://www.astro...

//Chyba już działa. Mam jeszcze pytanie Priority 0.1 to niskie tak? co daje wysokie 1.0?
Edytowane przez Andrew333 dnia 28.04.2018 09:23:58
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl