ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,311
Najnowszy użytkownik: mowieto

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
11.11.2019 23:15:32
Winter is coming Cool

piterus
10.11.2019 14:08:42
Zimno wszędzie, mokro wszędzie... Co to będzie? Co to będzie? Pfft

khaman
30.10.2019 16:12:17
No i nie było żadnego alkoholika, co by znał włoski Grin

JazOOn
09.10.2019 23:34:33
Salutto alkoholicco! Grin

piterus
04.10.2019 14:15:35
Hmm... To jak kropek, pasków i kratek nie spamiętał, to pewnie w szkiełka były Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
fusionBoard 4.x PL
Anemone
No dobrze . . . Ale co z zakładką "Edytuj Opcje" i "Edytuj E-mail i hasło" ?
PS. Po zmianie field_group na field_cat nic się nie wyświetla Frown
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 15.11.2019 02:28:59
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
cyfilis
Anemone napisał(a):

No dobrze . . . Ale co z zakładką "Edytuj Opcje" i "Edytuj E-mail i hasło" ?
PS. Po zmianie field_group na field_cat nic się nie wyświetla Frown


Zmieniłeś wszystkie field_group?
Ja wczoraj to zmieniałem na nowej stronie i działa jak należy.
 
Anemone
Wtedy w kategorii "Edytuj opcje" pokazuje mi się komunikat:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy



PW od moderatora:
  1. Ogólna uwaga - khaman 27.01.2012 20:37

Edytowane przez Pieka dnia 23.02.2012 16:16:44
 
vhinus668
Mam pytanie.
Jak mogę poznać że wszystko dobrze działa?
Wszystko się ładnie zainstalowało, mogę konfigurować ale forum jest bez zmian...

Coś takiego po instalacji:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


@Edit:
Teraz wiem już na 100% że wtyczka nie działa jak ma działać. Przez chwilę widziałem jak wygląda forum gdy wtyka zacznie działać... ale nie wiem co zrobiłem że przez tą chwilę działało... :(
Edytowane przez vhinus668 dnia 23.02.2012 18:05:42
 
Drops
Witam, czy jest możliwa opcja przystosowania tej wtyczki do PHP-Fusion v7.02.04?
 
sokisok
Fusion Board będzie ci działał na każdej 7 nie trzeba go dokładnie dostosowywać np do v7.02.04
 
Drops
Właśnie nie, nie będzie działał. FusionBoard działa w wersjach v7.01.xx, w dalszych już niestety nie. Sad
 
sokisok
Ja mam najnowszą wersje v7.02.04 core, i mi działa bez problemu Wink
Może źle instalujesz przeczytaj plik readme.
 
AdminSGM
Może mi ktoś pomóc? Zainstalowałem FusinBoard, wszystko działa ok, ale jest problem z rangami, otóż gdy chcę dodać ranga "Specjalna" tylko dla grupy "Konto VIP" to mają ją wszyscy użytkownicy forum. Pomóżcie mi jakoś.

Aha, strona: Gtaplayer.xaa.pl/...
Edytowane przez Pieka dnia 29.02.2012 17:13:18
 
LG Fan
Na nowo otworzonej stronie kolega zainstalował FB niestety zapomniałem mu powiedzieć iż aby mógł dalej obsługiwać cokolwiek muszę mu nadać prawa w panelu admina /wersja 7.02.04/. Skoro nie widział wtyczki w zarządzaniu zainstalował ją 4 razy. Próbowałem coś z tym zrobić, odinstalowałem ją ale to właściwie nic nie zmieniło. W zarządzaniu wtyczkami co prawda FB zniknął ale nadal widnieje w ustawieniach. Niestety komplikuje to trochę życie, raz że nie można korzystać z tego dobrodziejstwa w sposób prawidłowy, dwa po usunięciu użytkownicy mają problem np. ze zmianami w profilu. prosiłbym o pomoc, co zrobić aby usunąć wpisy o FB w ustawieniach strony oraz jak przywrócić mozliwość zmian w profilach przez użytkowników.


edit:

Z profilem na razie sobie poradziłem jednak nadal nie mam pojęcia jak usunąć fusion board jak odinstalować to całkowicie.
Edytowane przez LG Fan dnia 04.03.2012 10:51:33
 
www.secretland.net.pl
cyfilis
Witam.
Od dawna borykam się z pewnym błędem na moim forum.
Mam zainstalowane najnowsze fusionboard. Problem polega na złym wyświetlaniu sygnaturek a mianowicie na bardzo małej szerokości zdjęć.
Jeżeli użytkownik ustawi sobie zdjęcie w sygnaturze nie wyświetla się ono całkowicie. Maksymalnie pokazuje 300px (tak na oko) resztę trzeba przesuwać. Również podobny problem występuje z obrazkami w postach. Nie są one pomniejszane automatycznie tak jak dzieje się to na moim 2 forum.

Tak wygląda sygnaturka (złe wymiary):

img441.imageshack.us/img441/6672/21608136.jpg

Tak zdjęcia:

img845.imageshack.us/img845/6641/78873282.jpg


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 30.03.2012 23:23

Edytowane przez cyfilis dnia 30.03.2012 22:44:32
 
bryn1u
Witam.

Po zainstalowaniu tej wtyczki i dodaniu na środku strony panelu 5 - ostatnich tematów na forum jest brak widoczności tego panelu dla gości. Panel jest widoczny tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Jak to mogę zmienić ?

Pozdrawiam.
 
Pazdej
Po wgraniu FusionBoard wyskakują mi następujące błędy w dzienniku. Nie modyfikowałem plików.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
http://AMXSystem.xaa.pl/
tomek0o7
U mnie tez jest błąd w v7.02.05 jak wejdę w edycję profilu. Wydaje mi się, że chodzi i pole w profilu skąd. Ale dokładniej nie wiem o co. Włączałem, wyłączałem i nie pomaga. Linia 23 za duzo mi nie mowi w moim pliku:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Oraz chyba podobny jak u poprzednika tylko inaczej sformułowany:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Żeby nie support nie miałbym strony. Za co bardzo dziękuję.
 
http://installsat.pl
maxim4
A mam pytanie czy wyświetlanie w tabeli ostatni post, chodzi mi o temat ostatniego posta dałoby się przenieść do zwykłego forum?
 
pawelek12611
Da się jakoś zrobić aby nie wgrywać do tego forum edycji profilu? Bo chcę mieć tą standardową.
 
Marfoks
Nie wiem jak danemu użytkownikowi dać ostrzeżenie.

Proszę o pomoc!

Zresztą nie wiem czy to działa, bo panel użytkownika nie chce się wyświetlać.
Edytowane przez bogdan dnia 04.08.2012 19:09:18
 
tdman99
Witam,

Mój problem polega na tym:

Kiedy ktoś wchodzi w "Edytuj profil" w dodatkowych informacjach wyświetla się
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
a kiedy ktoś chce zapisać wyświetla się
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Proszę pomóżcie mi. :(
 
tomulus122
Witam. Wiecie co.. Najlepszy sposób na naprawę błędów:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

to wgranie oryginalnego pliku edit_profile.php.
Pozdrawiam.
Edytowane przez tomulus122 dnia 14.10.2012 13:06:46
 
DawciuPotter
tomulus122 napisał(a):

Witam. Wiecie co.. Najlepszy sposób na naprawę błędów:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

to wgranie oryginalnego pliku edit_profile.php.
Pozdrawiam.


To nie jest najlepszy sposób :)
Dzisiaj miałem właśnie ten problem. Wystarczy kilka drobnych modyfikacji i wszystko śmiga pięknie :)

Pierwszy problem to kwestia edycji usercp.php: zamieniamy wszystkie field_group na field_cat

Natomiast drugi problem to już trochę więcej pracy. Żeby wszystko działało tak, jak powinno wykonujemy następujące czynności:
1. Otwieramy includes/classes/UserFields.class.php
2. Po
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

wklejamy
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


3. Po
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

dodajemy
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

4. Przed
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dodajemy
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

5. Przed
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dodajemy
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

6. Zapisujemy
7. Otwieramy usercp.php
8. Po
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

wklejamy
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

9. Zamiast całości między
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


wklejamy
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Teraz będzie śmigać bez problemów :)

Pozdrawiam
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl