ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,360
Najnowszy użytkownik: kdomi

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
21.10.2021 22:40:48
Tak ,to ten sam JazOOn Grin

Drakoo
11.10.2021 23:43:34
Co u zszywaka Smile?

Drakoo
11.10.2021 23:43:00
Powiem szczerze, że nie sądziłem że php fusion tyle wytrwa, co u Pieki?

Drakoo
11.10.2021 23:41:58
JazOOn to ten sam JazOON który dobre kilka lat temu robił mi layout dla metin2 Grin? Co słychać byku!! Smile

jantom
11.10.2021 23:37:08
Do pełnoletności jakoś dociągnie.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Nie wczytuje szablonu Gamersite
Anons
Witam serdecznie, ściągnąłem szablon Gamersite z SzablonyCMS do Php-Fusiona i myślałem iż nie będzie problemów z wersją CMSa, lecz problem pojawia się gdy wrzucam szablon na stronę, widać jedynie logo i nic więcej. Nie wiem czy jest to wina wersji, którą posiadam ( 6.01.06 ) czy to szablon jest wadliwy. Jako iż się nie znam to może ktoś mi powiedzieć czy z tym szablonem jest coś nie tak? ( Zaznaczę, że zależy mi na tym szablonie )

Szablon w załączniku. Dziękuję z góry wszystkim osobą, które zainteresują sie tematem. Wink

Edit:
Nie widzę załącznika dlatego daje link:
http://szablonycm...mesite.rar

Eidt2:
Bardzo przepraszam za moją niekompetentność ( Juz jest dobrze? )


PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Chemikpil 14.10 - 17:21
  2. Przeniesienie tematu - Chemikpil 14.10 - 17:22

Edytowane przez Anons dnia 15.10.2009 08:25:17
 
Pieka
Miales poprawic nazwe tematu na zgodna z regulaminem i sensowna. Jesli chcesz odpowuedz na swoje pytanie, to wysil sie troche.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Anons
Zapoznałem się z regulaminem i wydaję mi się, że na tyle poprawiłem swój temat aby starać sie o pomoc i przepraszam za niekompetencję.
 
Pieka
Edytuj plik theme.php i zaraz pod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

wstaw ponizsza linie:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jak widac, tworca zapomnial o takim malym szczegole, co specjalnie dobrze o nim nie swiadczy.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Anons
Bardzo Ci dziękuję za szybką pomoc Wink Szkoda tylko, że jest tak mało ludzi, którzy jak ty tak szybko pomagają Smile
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl