ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,337
Najnowszy użytkownik: RobiNN

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
18.10.2020 01:19:14
Cool

slawekneo
06.09.2020 21:29:28
Jedyne co mi sie podoba to przygotowuja fusina pod dodanie TWIG'a. Bardzo fajny system do templatowania. Sam uzywam go w swoim systemie opartym na HMVC.

slawekneo
06.09.2020 21:25:16
Bylem w devteam i po smierci Nicka taki burdel tam byl. Koniec koncow projekt przejely osoby ktore nawet na PW z Nickiem nie pisaly. Wiec nie ma sie co dziwic, ze ida w innym kierunku.

khaman
06.09.2020 21:19:28
Gdyby Sławek i Bartek zostali przy projekcie to jeszcze udałoby się coś uratować z dawnej przewagi PF nad innymi CMS, ale cóż panie polityka Wink

JazOOn
06.09.2020 14:01:05
Tu się zgodzę. Dlatego większość moich projektów była pod v6, później v7

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Puste pole w newsie pomiędzy tekstem a informacją o autorze
xys
Witam,

Czy jakaś komenda w pliku styles.css lub theme.php może odpowiadać za puste pole w newsie pomiędzy tekstem a informacją o autorze newsa? Chciałbym zmniejszyć to puste pole.
Edytowane przez xys dnia 29.01.2016 10:03:51
 
adi
Witam, kolego nie podałeś strony, thema a nawet tego stylu. To nie Hogwart i tu sami czarodzieje Smile Pozdrawiam.
 
slaskimix.eu
Konto ukryte
Ze zdjęcia wynika że to PHP-Fusion, nie ma czegoś takiego jak puste pole w newsach, musiałeś kolego coś zrobić może dałeś gdzieś funkcje <br /> pod tekstem ?
 
adi
Witam.
Kolega nie podał strony, ale dał kod stylu mi na PN
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


margin-top: 50px; zmień na mniej.

Pozdrawiam.
 
slaskimix.eu
xys
adi napisał(a):

Witam.
Kolega nie podał strony, ale dał kod stylu mi na PN
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


margin-top: 50px; zmień na mniej.

Pozdrawiam.


Dzięki adi za pomoc.
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl