ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,352
Najnowszy użytkownik: Hotwind77

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
29.04.2021 21:03:32
Wszystkiego najlepszego Przemku Smile

MajsterBieda
23.04.2021 01:38:02
Cool

JazOOn
19.04.2021 22:27:51
i jeszcze jeden i jeszcze raz....

jantom
19.04.2021 21:00:37
E tam, tragizujesz.

khaman
18.04.2021 23:41:08
Jak już główny admin staje się duchem, to wiedz, że coś się dzieje..

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Oddzielenie treści posta od stopki
VirtualPS
Witam, otóż ma problem dotyczący widoczności podziałki posta na jego treść oraz stopkę (użytkownika).
img23.imageshack.us/img23/8390/kolorekoj6.jpg
Używam skórki EvoBlue i nie wiem w którym miejscu mam zmienić kod by ten znacznik był koloru białego.
Proszę o pomoc.
Edytowane przez Pieka dnia 08.02.2009 22:24:00
 
Chemikpil
Daj adres strony bo nie wiem czy to czasem nie jest znacznik <hr> jak tak to w styles.css to zmień.
Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter
 
www.chemikpil.pl
VirtualPS
Adres strony: www.phonesoftware.pl
W załączniku styles.css.
VirtualPS dodał/a następującą plik:
styles_3.rar [1.26kB / 315 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 08.02.2009 23:31:01
 
Chemikpil
Powinno działać.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy CSS

P.S. Na przyszłość umieszczaj kod w znacznik chili. Łatwiej na takim kodzie użytkować.
Edytowane przez Pieka dnia 08.02.2009 23:31:36
Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter
 
www.chemikpil.pl
VirtualPS
Działa dziękuję Wink Szkoda tylko, że od razu całe forum zyskuje ramkę, ale chyba nie da się tego zniwelować.
 
Chemikpil
Da. Trzeba by było zmienić klasę tego elementu i zdefiniować ją w styles.css.
Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter
 
www.chemikpil.pl
VirtualPS
Ale to już bardziej zaawansowana technika Wink Sam nie dam rady więc raczej odpuszczę. Smile
 
jantom
Da. Trzeba by było zmienić klasę tego elementu i zdefiniować ją w styles.css.
A po co? Wystarczy podmienić w styles.css
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
na
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Działać to działa, chyba nie da jakiegoś nieprzewidzianego przeze mnie efektu w innych miejscach strony. Rozwiązanie dotyczy tylko i wyłącznie tego przypadku.
Edytowane przez jantom dnia 09.02.2009 12:51:10
No i wystarczy tego dobrego... ...bo prorok jest tylko jeden...
 
http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl