ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,389
Najnowszy użytkownik: brio2000

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
07.07.2024 21:47:49
JazOOn. Wszyscy czekamy,na Pana ,jakiś post na forum.A przynajmniej ci którzy pamiętają.

JazOOn
05.07.2024 21:32:18
Siema. Jak tam?>

krystian1988
01.07.2024 07:16:14
Smile

JazOOn
16.06.2024 18:34:06
hehe. Nice

MajsterBieda
02.06.2024 00:44:49
Cool

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Zmiana kropek na grafiki w menu skórki Gillette
piotru
Witam szukałem na forum lecz nie znalazłem. Jak zmienić standardowe kropki w menu na obrazek? W jakim pliku tego szukać? Mój them to Gillette.


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - hoopak 03.02 - 21:45
piotru dodał/a następującą grafikę:
jak.jpg

Edytowane przez Pieka dnia 03.02.2009 21:57:06
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 16.07.2024 22:21:35
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Szukaj pliku bullet.gif w twojej skórce.
Edytowane przez khaman dnia 03.02.2009 20:43:05
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg
 
piotru
DJPromo napisał/a:
Szukaj pliku bullet.gif w twojej skórce.


Ale to nie jest to ;/
bullet.gif Jest to taka malutka strzałka w folderze images
A ja w menu mam porostu kropkę .
Chciałem dać zapisz jako ale się nie da... wiec to nie obrazek. Pozdro i czekam na pomoc.
piotru dodał/a następującą grafikę:
jak_1.jpg

Edytowane przez piotru dnia 03.02.2009 21:01:51
 
piterus
Rozumiem, że masz PF v7. Tak więc otwierasz plik theme.php i szukasz coś takiego:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

i zamieniasz na coś takiego
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Dodajesz do katalogu images w folderze skorki odpowiedni plik i cieszysz sie innym wyglądem. :)
Edytowane przez piterus dnia 03.02.2009 21:19:18
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
 
piotru
Plik z obrazkiem dalem do themes/Gillette/images
o nazwie bullet.gif
I lipa mam takie cos w menu zamiast obrazka

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy



Tu adres do obrazka
http://www.testpi...bullet.gif
Edytowane przez piotru dnia 03.02.2009 21:12:25
 
piterus
Mea culpa. Zapomniałem nakazać przeglądarce wyświetlenie tego obrazka... Kod poprawiony w poprzednim moim poscie Smile
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
 
piotru
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 03.02.2009 21:54:49
 
piterus
Dokładnie taki dałeś kod?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
 
piotru
Ok już działa Smile Pozdro i dzięki
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl