ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,352
Najnowszy użytkownik: Hotwind77

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
29.04.2021 21:03:32
Wszystkiego najlepszego Przemku Smile

MajsterBieda
23.04.2021 01:38:02
Cool

JazOOn
19.04.2021 22:27:51
i jeszcze jeden i jeszcze raz....

jantom
19.04.2021 21:00:37
E tam, tragizujesz.

khaman
18.04.2021 23:41:08
Jak już główny admin staje się duchem, to wiedz, że coś się dzieje..

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Wyśrodkowanie loga i dodanie ramek na forum w skórce Brown_Gold
decymka
Założyłam nowy temat ponieważ będę potrzebowała Waszej pomocy podczas modyfikacji w/w thema.
  1. Jak mogę wyśrodkować logo?
  2. Gdzie i jak dodać linie i kratki na forum i w newsach?
  3. Gdzie i jak dodać kratki w kalendarzu?

Przejrzałam (próbowałam także przeróbek) plików theme.php oraz styles.css i niestety do niczego mądrego nie doszłam.
Wiem, że aby "zrobić" kratki w kalendarzu trzeba również przerobić plik aw_ecal_panel.php. Niestety z tym też nie potrafię sobie poradzić.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy CSS

Edytowane przez Pieka dnia 11.01.2009 03:34:53
 
nauczycieleprzedszkola.pl
Chemikpil
Patrząc na twoją stronę to by newsy miały jak to nazwałaś te"linie i kratki" to zdefiniuj w styles.css w klasach tbl1 i tbl2
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
.
Co do kalendarza to w temacie tego infusjona masz opisane klasy które odpowiadają za jego wygląd.
Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter
 
www.chemikpil.pl
decymka
Dzięki. Smile Już zrobiłam. Teraz tylko potrzebuję pomocy przy wyśrodkowaniu logo.
 
nauczycieleprzedszkola.pl
Pieka
decymka napisał/a:
Teraz tylko potrzebuję pomocy przy wyśrodkowaniu logo.

Bardzo proste bez jakiejkolwiek ingerencji w pliki, od tego mamy wbudowane funkcje. Ponizszy kod wstaw do pierwszego pola w PA => Zarządzanie stroną => Banery:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 14.08.2009 11:03:15
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
decymka
Proste to dla Ciebie. Dla mnie - czarna magia. Mam nadzieję, że na razie.
Dziękuję za pomoc. I jak zwykle polecam się na przyszłość.
Edytowane przez decymka dnia 11.01.2009 16:38:14
 
nauczycieleprzedszkola.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl