ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,359
Najnowszy użytkownik: kdomi

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

DJPromo
05.12.2021 13:37:54
Siemka Smile co tam słychać

JazOOn
08.11.2021 23:22:32
Widzisz a ja poszedłem w logistyke i transport Grin

Gander
07.11.2021 16:29:48
Aż się łezka w oku kręci. Wpadłem sprawdzić, od kiedy robię w PHP (rok założenia konta) Wink

JazOOn
04.11.2021 22:43:11
No ale Pieka to już tu z 5 miesięcy nie był

JazOOn
21.10.2021 22:40:48
Tak ,to ten sam JazOOn Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Opcja ściągnij zdjęcie w galerii
micnor
Witam, czy jest możliwość dodania opcji "ściągnij zdjęcie" do galerii zdjęć? W jaki sposób można w/w modyfikację wykonać. Dziękuje za odp.
Edytowane przez Pieka dnia 26.03.2010 08:57:37
 
http://mods-kodi.pl
Rafee
Edit:

Polecam modyfikacje kefirka (2 posty niżej)

--------------------------------------
Zrobiłem takie rozwiązanie,
Zobacz: http://www.sankow...o-478.html

Jeśli ci odpowiada..


Otwierasz photogallery.php w katalogu głównym

Szukasz (linia ~98)
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dodajesz po:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Rafee dnia 27.03.2010 09:36:17
 
micnor
Dzięki za odp, tak też może być, a czy jest możliwość by ominąć używanie prawego przycisku myszy?
Edytowane przez micnor dnia 26.03.2010 22:58:15
 
http://mods-kodi.pl
kefirek
micnor napisał/a:
Dzięki za odp, tak też może być, a czy jest możliwość by ominąć używanie prawego przycisku myszy?


Oczywiście że jest, przykład http://www.fusion...photo_id=1

W pliku
/themes/templates/header.php dodajesz po

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Taki kod

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


I w pliku photogallery.php dodajesz po
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Taki kod

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Sprawdzone i działa.
Edytowane przez hoopak dnia 27.03.2010 08:20:37
 
micnor
Dzięki wielkie Smile Działa jak należy.
 
http://mods-kodi.pl
konto usuniete
Witajcie. Mam pytanie, czy jest możliwość aby wyświetlał się również liczba pobrań danego zdjęcia ? Oczywiście jak to uczynić?
Pozdrawiam Wink.
 
Pieka
Wzorujac sie na np. downloadzie i dodajac poza kodem rowniez dodatkowe pole w tabeli photos:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl