ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,359
Najnowszy użytkownik: kdomi

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
08.11.2021 23:22:32
Widzisz a ja poszedłem w logistyke i transport Grin

Gander
07.11.2021 16:29:48
Aż się łezka w oku kręci. Wpadłem sprawdzić, od kiedy robię w PHP (rok założenia konta) Wink

JazOOn
04.11.2021 22:43:11
No ale Pieka to już tu z 5 miesięcy nie był

JazOOn
21.10.2021 22:40:48
Tak ,to ten sam JazOOn Grin

Drakoo
11.10.2021 23:43:34
Co u zszywaka Smile?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
pro_downloa_panel_1.6.3_Pl_/blad w opisie/tlumaczeniu
STGhost
Wlasciwie to nie wiedzialem, jak opisac problem w temacie i czy nie dac tego do dzialu modyfikacje skryptow.

Ale przejdzmy do problemu.
Sciaglem i zainstalowalem dzis pro_downloa_panel_1.6.3_Pl_Fenis i wszystko ogolnie gra, jednak znalazlem blad w tlumaczeniu/opisie.
Zamiast przy sciagniej ilosci plikow pisac Pobrano, czy Sciagnieto(przykladowo) pisze Plikow xx (xx-ilosc pobran), co jest kompletnie bez sensu.
Jak mi pisze Plikow 63, to mysle sobie, sa tam 63 pliki, a nie, ze pobrano ten plik 63 razy. Dowod w downloadzie na mojej www, przykladowo.
Wiec po pierwsze zajrzalem do pro_download_panel\locale jezyk polski i sprobowalem zmienic to na Pobran (przykladowo), jednak wtedy przy wejsciu do downloadu przy kategoriach zamiast pisac Plikow xx(xx- ilosc), to pisze Pobran(przykladowo) Wink.
Zmieniajac wpis "Pliki", jest jak powyzej. W ogole juz nei wiem jak to ugryzc


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - piotrek199214 30.07 - 22:19

Edytowane przez STGhost dnia 30.07.2008 22:13:27
 
http://www.sghost.lua.pl/
piotrek199214
Wystarczy przypisać locale do odpowiednich nazw i będzie śmigało.
Edytowane przez piotrek199214 dnia 30.07.2008 22:32:09
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
STGhost
ze zapytam, jak?

moze jednak jakas mala podpowiedz.

bo nie lapie, lokale sa przypisane i jest ten nieszczesny Pliki jednak on nie odpowiada tylko za jedna czesc, ale za inne, do ktorych znowu nie pasuje ta zmiana.

patrzylem w angielski i jest tam Downloads w pl jako nieszczesne pliki, jest tez w ang Files, a w polskim odpwiednik Plik, ale jak widac, nie zmienia to tylko tego co bym chcial, ktos namieszal?
Edytowane przez STGhost dnia 30.07.2008 22:34:07
 
http://www.sghost.lua.pl/
piotrek199214
Wejdz w infussion>pro_download_panel>download.php:
i znajdz w lini ok. 288-290:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i zamień na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zmieniłem tylko to co zaznaczyłem na czerwono, nie sprawdzałem lecz powinno śmigać.
Dzisiaj jestem dobry :)
Edytowane przez piotrek199214 dnia 30.07.2008 22:35:07
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
STGhost
No dziala, slicznie dziekuje Smile, na to widzisz sam bym nie wpadl, ja patrzylem tylko do locale/polish.

Czyli jednak ktos namieszal, tzn male przeoczenie Wink, ze strony hmm tlumacza? Nie wiem nie wazne, dzieki raz jeszcze.

Juz tak calkiem przy okazji, skoro o polskim mowa, to 5 Pliki tez brzmi jako tako Wink Da sie to zmienic, w latwy sposob, zeby odroznial 5 plikow od 63 pliki?



edyt
[ironia]To jak juz stawiałeś DUŻE litery, to też było trzeba podododawać kreseczki i kropeczki i haczyki również, bo po co upiekszać tylko w polowie to co jest Shock[/ironia]

Wracając do tematu, wydawało się wczoraj, że jest wszystko ok. Jednak dziś po głębszej analizie, wyszło na jaw, że jednak problem do końca nie jest jeszcze rozwiązany.
Wchodzimy w download i ok przy kategoriach pisze ilość plików. Klikamy w kategorie i ok przy pliku pisze Ściągnięć. Klikamy na dany plik i tam w tabelce koło treści/opisu pliku w ładnej tabelce zamiast Ściągnięć pisze Pliki Frown
Edytowane przez STGhost dnia 31.07.2008 12:56:59
 
http://www.sghost.lua.pl/
piotrek199214
No to kolego pomyśl i zacznij szukać w tym pliku. A na pewno zrobisz tylko trzeba chcieć, a nie mieć gotowca.
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
STGhost
Nie jestem z tych co czekaja na gotowca. Dzieki za pomoc wczesniej.
Teraz rozumiem, że mam szukać w tym pliku , w ktorym zmieniles to powyzej? Ok poszukam, a noz Wink
Edytowane przez STGhost dnia 31.07.2008 21:40:39
 
http://www.sghost.lua.pl/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl