ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,360
Najnowszy użytkownik: kdomi

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Drakoo
11.10.2021 23:43:34
Co u zszywaka Smile?

Drakoo
11.10.2021 23:43:00
Powiem szczerze, że nie sądziłem że php fusion tyle wytrwa, co u Pieki?

Drakoo
11.10.2021 23:41:58
JazOOn to ten sam JazOON który dobre kilka lat temu robił mi layout dla metin2 Grin? Co słychać byku!! Smile

jantom
11.10.2021 23:37:08
Do pełnoletności jakoś dociągnie.

JazOOn
10.10.2021 22:59:03
Support powoli umiera....

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Tło przy wpisywaniu loginu i hasła
Szapko
Chodzi mi o te białe pole gdzie się wpisuje login i hasło. Jak zmianić je na jakiś obrazek?

Oraz jak zminić te same białe tło, ale przy Shoutboxie orginalnym?

P.S. Jak by mógł ktoś jeszcze powiedzieć który plik odpowiada za to jak sie loguje user: "Prosze czekać... i ten banner nad tym.
 
piotrek199214
dan_0803 napisał/a:
P.S. Jak by mógł ktoś jeszcze powiedzieć który plik odpowiada za to jak sie loguje user: "Prosze czekać... i ten banner nad tym.


Odpowiada: Maincore.php:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

setuser.php a za napisy global.php.
A to z tymi gdzie wpisujesz login, hasło to jak sie nie mylę w styles.css swojego thema.
Edytowane przez piotrek199214 dnia 17.05.2008 21:47:09
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
kefirek
Zrób sobie np tak :D stwórz sobie klasę w pliku style.css

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez kefirek dnia 17.05.2008 21:58:26
 
Szapko
kefirek napisał/a:
Zrób sobie np tak :D stwórz sobie klasę w pliku style.css

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Tylko jak byś mógł powiedzieć co z tym dalej zrobic...
 
kefirek
W pliku style.css twojego thema dodaj na koncu takie coś

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Obrazek musi byc w katalogu theme/twoja nazwa theme/tówjobrazek.gif

Gdzie input.gif to twój obrazek potem w pliku register.php dodaj
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


tak samo w innych polach gdzie chcesz mięć obrazek tylko w Shoutbox musisz pamiętać by dopisać nową klasę bo wymiary do pola input są mniejsze
Edytowane przez kefirek dnia 17.05.2008 22:10:03
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl