Zobacz temat
| Nawigacja ... | |
| mathes | Dodany dnia 15.01.2007 17:00:33 | 
|  Przedszkolak  Postów: 10 Data rejestracji: 05.01.2007 16:23 | Otó? mój problem jest taki ... nie wiem jak zrobic w nawigacji poszczególne poddzia?y tak jak to jest na tej stronce np. Menu g?ówne, Komunikacja ... dok?adnie tak jak jest to po lewej    I jeszcze mam jedna pro?be nie chce zak?adac nowego tematu, potrzebuje komende odsylacza tzn. zrobi?em nowy panel, przyk?adowo O Autorze, i gdy wypisuje informacje w pewnym momencie chcia? bym dodac jak?s stronke www, tylko ?eby ta strona by?a wy?wietlana nie poprzez ca?y adres www...  tylko np. Kliknij Tutaj Aby Wejsc  Prosze o pomoc  | 
|  | |
| W?cibski Go?? | Dodany dnia 31.10.2025 23:34:04 | 
| Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |   | 
| IP: localhost | |
| Drakoo | Dodany dnia 15.01.2007 20:12:13 | 
|  Pocz?tkuj?cy  Postów: 202 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 01.07.2005 19:34 | Lool Mala przesada! Poucz sie html'a!! prosze!! <a href="http://adres.pl">kliknij!</a> i niedenerwój mi takimi pytaniami @pieki  i tak juz zaduzo sie tu denerwóje  a ta nawigacja z podzialami to w ep juz jest odrazu taki modzik nawigacji a fusiona malo uzywam ale chyba wystarczy podac zamiast adresu www. --- takie 3 my?lniki  | 
|  | |
| Przejdź do forum: |