ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Dodatki multimedialne do komórek
annouse
Witam. Czy istniej? takie cms-y albodarmowe strony do prowadzenia takich serwisów logosy.dzwonki.prv.pl mam na kompie ok 12.000 dzwonkow, 1.000 gier, 1.000 tapet i 100 programów do komórek. Sponsor na stronk? te? si? znalaz? ale mam tydzie? aby przedstawi? mu prace wst?pne Sad Mo?e mi kto? pomóc?

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 01:52:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
marpar
Kwestia odpowiedniego przystosowanie cms'a i wszystko sie da...
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
annouse
marpar a masz jakie? propozycje co do thema i wiesz jak zrobi? p?atn? rejestracj? abym móg? w stanie z tego co zyskam zakupi? serwer do gry bo g?ównie mam to na celu zrobi? . Dlatego powstaje ta strona. A sponsor tylko stronke proponuje nic wiecej Sad

marpar
niewiem w ogóle czy bez za?ozenia dzia?alnosci gospodarczej mozliwe jest legalne wprowadzenie takiej modyfikacji..
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
SebaZ
jest mo?liwe, skoro allpay.pl umo?liwia takie bajerki osobom fizycznym (niekoniecznie podmiotom gospodarczym - chodzi o us?ugi p?atnsci) to czemu nie Smile Zrobi? modyfikacje to piku? - mam jedn? na stanie do fusionka Pfft ale nie o tym chcia?em: prawa autorskie do dzwonków, tapet i innej pierdó?, które chcesz sprzedawa?, bo jesli nie masz i stronka stanie sie popularna to zapuka do drzwi raczej na 100% cz?owiek z gwiezdn? blaszk? w legitymacji
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

skysis
sebaZ jak nazywa sie ta modyfikacja?

http://www.gimciech.info
annouse
SebaZ ja niechem sprzedawa? dzwonków i tapet itp tylkoza dost?p do nich. Rejestruje si? tylko raz ;] za wys?anie kodu. Dost?p do nich jestdarmowy. A ?eby mie? do nich dost?p trzebaby si? zarejestrowa? ;] a ?eby si? zarejestrowa? trzeba wys?a? esa;] A co z t? modyfikacj? ;]

pawkow
@SebaZ ci jej na pewno za darmo nie odda Smile Pewnie zaproponuje podzia? zysków. Masz jak?kolwiek wiedz? o PHP i budowie Fusiona - bo jak nie masz to nie masz co sie bawi?, nie dasz rady w tydzien. Po theme zg?o? si? do Jaz00na albo Sonara Grin Zapraszamy na themer.info
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
annouse
Heh wykupi?em sobie thema do jportala i sobie go wgra?em to jest najlepsze rozwi?zanie i mam sponsora ;]

Pieka
annouse napisa?/a:
Heh wykupi?em sobie thema do jportala i sobie go wgra?em to jest najlepsze rozwi?zanie i mam sponsora ;]

Strasznie sie cieszymy Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
annouse
Heh. No to wszystko powiedzmy jasne. Topic dozamkni?cia. Bo w?tpie aby SebaZ umie?ci? t? modyfikacj? ;]

Pieka
annouse napisa?/a:
Heh. No to wszystko powiedzmy jasne. Topic dozamkni?cia. Bo w?tpie aby SebaZ umie?ci? t? modyfikacj? ;]

Za free mozesz zapomniec. Juz kiedys pisal, ze sprzedaje te modyfikacje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl